Skip to content

ConstruQ

Bij ConstruQ zorgen wij ervoor dat het bouwen van jouw droomhuis een eenvoudig en zorgeloos proces wordt. Vanaf het allereerste gesprek nemen we je stap voor stap mee door alle fasen van het bouwtraject. Of het nu gaat om een architect die je ideeΓ«n vertaalt naar een uniek ontwerp, de selectie van hoogwaardige materialen, of het aanvragen van de benodigde vergunningen – wij begeleiden je van begin tot eind. Ons doel is om jouw woonwensen perfect om te zetten in een prachtig eindresultaat.

BouwPartner Pieper is al jarenlang hΓ©t vertrouwde adres voor zzp’ers, aannemers en doe-het-zelvers in Ermelo en omstreken. Als groothandel in bouwmaterialen bieden wij een breed assortiment, van bouwmaterialen en sanitair tot tuinmaterialen zoals terrastegels, tuinhout en verlichting. In onze showroom en showtuin kunnen klanten inspiratie opdoen en geholpen worden met deskundig advies van onze ervaren medewerkers. Dankzij onze wekelijkse leveringen van grote fabrikanten hebben we veel producten op voorraad, en met onze eigen transportdienst zorgen we dat alles op het juiste moment geleverd wordt. Bij BouwPartner Pieper staan betrouwbaarheid, kwaliteit en service altijd voorop.

Laat ons jouw partner zijn bij het realiseren van jouw droomhuis, met volledige ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces – van eerste schets tot oplevering.