Skip to content

Bij Buiten-Goed geen ratelende hordeuren!

Horren. Ze zijn er in alle soorten en maten en hebben één doel: kleine beestjes buiten de deur houden. Welke u kiest, hangt af van uw deur, raam of schuifpui.

Buiten-Goed heeft een flink assortiment horren in huis van het degelijke én smaakvolle Duitse merk Warema. Van een plisséhor, hor schuifpui, raamhor, inzethor tot horren voor een dakraam. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat zo’n hor precies past, anders kruipen de beestjes er met hetzelfde gemak tussendoor. “Bij Buiten-Goed maken we ook horren en pollenroosters op maat”, vertelt verkoopadviseur Richard den Boer. “We hebben vaste horsystemen, hordraaideuren, pendelhordeuren en horschuifdeuren. De aluminium frames zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en kunnen geleverd worden met diverse soorten horgaas zoals slijtvast gaas, rvs-gaas, pollenroostergaas of fijnstof horrengaas.”

interior design modern kitchen
modern interior

Plisséhordeuren

Daarnaast vindt u bij Buiten-Goed plisséhordeuren. “Onze plisséhordeuren onderscheiden zich door de zeer smalle inbouwdiepte van maar 18 mm en kunnen toegepast worden  bij hef-/schuifdeuren en andere deuropeningen. Ook bij kleine balkons of terrassen zijn ze effectief tegen lastige insecten.” De horplissé kan dwars worden verschoven en verdwijnt dan ruimtebesparend in het frame. Een groot voordeel is dat ze niet ratelen zoals veel andere systemen. Ook hiervan zijn de aluminium delen in alle RAL kleuren verkrijgbaar en zowel als inbouw als met raamprofiel verkrijgbaar.

www.buiten-goed.com

 

Lees het vorige artikel: Het hoofd cool met buitenzonwering!