Skip to content

Hubo Hoevelaken: voor maatwerkinterieurs

Duizend vierkante meter klus- en interieurinspiratie. De nieuwe Hubo in Hoevelaken weet daarmee behalve consumenten ook ondernemers te trekken. Want voor de inrichting van woning, kantoor of werkruimte is alles aanwezig, met een hoofdrol voor maatwerkkasten.

Roland Hartkamp uit Voorthuizen komt uit een installateursfamilie en heeft het ondernemen in zijn bloed zitten. Na jaren van zoeken naar een geschikte plek voor een tweede Hubo vond hij uiteindelijk in 2019 een mooi stuk grond aan De Wel in Hoevelaken. Twee jaar later is het zover: een gloednieuwe winkel met een nieuw medewerkersteam. Roland: “Ik vind het zo mooi om te zien hoe dit nieuwe team is samengesteld en dat ze nu al met elkaar samenwerken alsof ze nooit anders hebben gedaan. Ik hoef echt niet elke dag langs te komen. Ik weet dat het goed loopt. Daar kan ik echt van genieten.”

Interieuradvies

De winkel is geen kopie van die in Voorthuizen, vertelt Roland: “In de nieuwe winkel hebben we een Homed afdeling. Daar krijgen onze klanten interieuradvies op maat van medewerkers die we speciaal daarvoor hebben aangenomen. We hebben vrijwel alles waarmee je je huis aankleedt: van gordijnen en zonwering tot vloerbedekking en deuren.”

Teststore

De winkel in Hoevelaken is één van de drie teststores die de Hubo in Nederland heeft. Roland: “Daar had ik niet om gevraagd, maar het is een aangename bijkomstigheid. Het wil namelijk zeggen dat we altijd beschikken over de meest actuele artikelen.” Verder is hij erg blij met de nieuwe zagerij die een mooie natuurhouten look heeft met glas, zodat klanten kunnen meekijken.

Klanten zorgvuldig en vlot helpen

In Voorthuizen weten klanten de Hubo altijd goed te vinden en Roland verwacht dat dit in Hoevelaken net zo zal zijn: “Als er iets opgeknapt moet worden, zijn wij vaak de partij die de machines komt leveren of waar men de nodige klus- of interieurbenodigdheden koopt. We proberen particulieren en bedrijven zo goed mogelijk te bedienen door vooral in mogelijkheden te denken. We werken zorgvuldig en vlot. We hebben vakspecialisten aangenomen voor montage en buitendienst zodat ook de afronding echt goed is. Ik houd niet van trajecten die zich maanden voortslepen. Dit werkt goed voor mij én voor onze klanten.”

Hubo
De Kreek 2
3871 MM Hoevelaken
033-208 2372
www.hubo.nl/hoevelaken