Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

Bloemendal - Kruidenrijk

€ 350.000,- t/m € 615.000,-

Perceeloppervlakte 133 / 382 m2 Woonoppervlakte 120 / 171 m2
19 Verkocht o.v.
Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

Bloemendal - Kruidenrijk

€ 350.000,- t/m € 615.000,-

Perceeloppervlakte 133 / 382 m2 Woonoppervlakte 120 / 171 m2
19 Verkocht o.v.

Bloemendal - Kruidenrijk

BLOEMENDAL: EEN PRACHT VAN EEN WIJK
‘’Eigentijdse woningen’’
Aan de noordzijde van Barneveld, tussen de Nijkerkerweg en de Bloemendaallaan, wordt de geheel nieuwe woonwijk Bloemendal gerealiseerd. Het belooft een aantrekkelijke, groene, duurzame en daarmee toekomstgerichte woonwijk te worden, die echt onderscheidend is van de overige wijken van Barneveld.

De nieuwe woningen van Kruidenrijk zijn een vanzelfsprekend onderdeel van de wijk. Gelegen aan de smalle straatjes vormen zij de achtergrond voor het dagelijks leven; een warm huis om thuis te komen en te genieten van de rust. Alle woningen zijn met de voorzijde gelegen aan het openbaar groen.

Voor de architectuur is gekozen voor een traditionele, herkenbare opzet, maar wel met een eigentijdse twist en met veel variatie. Topgevels wisselen af met risalieten, kozijnindelingen variëren en de hoekwoningen hebben over het algemeen een zijentree.

Fraai metselwerk met mooie ambachtelijke detaillering, zoals rollagen en staand metselwerk en een getimmerde goot zorgen voor een rijk gedetailleerde architectuur. De luifels en grote uitkragende goten geven de woningen niet alleen een luxueuze uitstraling, maar voorkomen ook oververhitting van de woning in de steeds warmer wordende zomers.

In deze nieuwe wijk wordt veel aandacht besteed aan innovatieve technieken en worden de woningen BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouwd) opgeleverd.
Duurzaamheid krijgt een steeds grotere rol in onze samenleving. Veel mensen beseffen dat we zuinig moeten zijn met onze aarde en dat we op verschillende manieren invloed hebben op de directe leefomgeving. Dat kan niet alleen door ons consumptiegedrag en onze leefstijl aan te passen, het kan ook door een duurzame visie te ontwikkelen op de gebouwde omgeving zoals de woningen waarin we wonen.

Zowel de vloeren, gevels als het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. In de houten kozijnen wordt HR++-glas gezet. De woningen worden verwarmd middels een lucht-water warmtepomp. De begane grond en de 1e verdieping worden voorzien van vloerverwarming. De lucht-water warmtepomp zorgt eveneens voor het tapwater in de keuken en badkamer. In de woningen wordt een gebalanceerd ventilatiesysteem toegepast Het dakvlak dat gunstig op de zon is georiënteerd wordt gedeeltelijk benut voor het plaatsen van PV-panelen.

Er is ook aandacht voor klimaatadaptatie. We moeten rekening houden met hevige regenval gecombineerd met droogte. Daarom worden maatregelen getroffen om wateroverlast tegen te gaan en het bergen van water mogelijk te maken. Bloemendal wordt tevens een natuurinclusieve wijk. Dit houdt in dat de natuur in de wijk een belangrijke plaats inneemt.

Er wordt veel groen en water aangelegd wat zal zorgen voor een enorme biodiversiteit, maar ook voor een prettige leefomgeving voor mens en dier. Het vele groen in de wijk nodigt uit om te sporten, spelen en bewegen. Een inclusieve wijk: wees welkom!

Gemeente Barneveld en omgeving
Barneveld is een dorp met stadse kwaliteiten. Grenzend aan de Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland, kun je zomaar edelherten en wilde zwijnen spotten. Tegelijkertijd ligt de gemeente aan de rand van de Randstad, waardoor je binnen het uur in het centrum van de grote steden van Nederland staat.

Zowel met de trein als met de auto is Barneveld goed bereikbaar, met maar liefst drie treinstations en directe aansluitingen op de A1 en A30. Maar ook lopend en op de fiets kun je goed uit de voeten in de omgeving. Er zijn enorm veel routes uitgestippeld, die je langs prachtige plekken voeren.

In het levendige hart van het dorp vind je legio winkels, horeca en het Schaffelaartheater. Ook vind je hier Museum Nairac, met verhalen over kunst, erfgoed en design. Het is niet voor niets dat de gemeente enorm groeit. Inmiddels wonen hier al bijna 60.000 inwoners. Toch is het dorpse karakter met haar kenmerkende agrarische volksaard en een levendig verenigingsleven behouden gebleven.
Hier woon je prettig. In Barneveld kom je graag thuis!

DE WONINGEN
6 twee-onder-een-kapwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 294 m² tot 382 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 155 m² tot 171 m²
- inhoud variërend van ca. 600 m³ tot 667 m³
- koopsom vanaf € 552.500,- v.o.n. tot € 615.000,- v.o.n.

6 hoekwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 229 m² tot 275 m²
- woonoppervlakte variërend van ca. 120 m² tot 161 m²
- inhoud variërend van ca. 466 m³ tot 631 m³
- koopsommen vanaf € 435.000,- v.o.n. tot € 517.500,- v.o.n.

7 middenwoningen
- perceeloppervlakte variërend van ca. 133 m² tot 136 m²
- woonoppervlakte ca. 120 m²
- inhoud ca. 445 m³
- koopsommen € 350.000,- v.o.n.

Bouwnummers 19 t/m 22 zijn niet in de verkoop!

• De woningen worden standaard voorzien van een houten berging. De garage is bij de twee-onder-één-kapwoningen en hoekwoningen optioneel;
• De woningen worden gebouwd volgens de voorschriften en garantieregeling conform de Woningborg Garantie- en waarborgregeling 2020;
• Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen direct opties worden verstrekt! Voor meer informatie meldt u bij de verkopende makelaars.

MAKELAARS
Heeft u interesse, vragen of hulp nodig?

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters en Midden Nederland Makelaars hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide al jaren actief in en rond het dorp Barneveld. Hierdoor kennen ze het dorp en de omgeving als geen ander en kunnen u optimaal van dienst zijn.

‘Wij helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe woning in ‘’Bloemendal | Kruidenrijk’’. Dat doen wij altijd middels een persoonlijke begeleiding, gegarandeerd met ons deskundig advies op maat!’

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 350.000,- t/m € 615.000,-
  • Start bouw31 januari 2022

Website

Oppervlaktes en inhoud

  • Inhoud445 / 667 m2
  • Woonoppervlakte120 / 171 m2
  • Perceeloppervlakte133 / 382 m2

Planning

Verwachte datum start verkoop: 24 juni 2021
Verwachte datum start bouw: 31 januari 2022
Verwachte datum oplevering: NTB

Woningtypes

Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Barneveld – Bloemendal – Kruidenrijk

Kruidenrijk | Middenwoningen

Perceel
133 / 136 m2
Woonoppervlakte
120 m2
€ 350.000,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Barneveld – Bloemendal – Kruidenrijk

Kruidenrijk | Hoekwoningen

Perceel
229 / 275 m2
Woonoppervlakte
120 / 161 m2
€ 435.000,- t/m € 517.500,-
Lees meer
Hoofdfoto voor het bouwtype Barneveld – Bloemendal – Kruidenrijk

Kruidenrijk | Twee-onder-één-kapwoningen

Perceel
294 / 382 m2
Woonoppervlakte
155 / 171 m2
€ 552.500,- t/m € 615.000,-