Skip to content
Ik heb interesse
Terug naar projecten

Nieuwbouwproject:

De Weide Wellen Fase 6 (toekomstig nieuwbouwproject)

€ 0,- t/m € 999.999,-

Ik heb interesse

Nieuwbouwproject:

De Weide Wellen Fase 6 (toekomstig nieuwbouwproject)

€ 0,- t/m € 999.999,-

De Weide Wellen Fase 6 (toekomstig nieuwbouwproject)

De Weide Veluwe; ontdekken, verbinden, ervaren

Dorps, sfeervol, helemaal nieuw en héél groen. Dat is wonen in nieuwbouwwijk De Weide Veluwe. In deze gemoedelijke woonwijk komt alles samen. Elke dag weer ervaar je hoe fijn het buitenleven kan zijn. Op de fiets over slingerende wegen, wandelend over groene wandelpaden langs kleine beekjes en turend over het Wolderwijd. Hier geniet je van de groene omgeving én van de reuring van de bruisende Hanzestad Harderwijk op een steenworp afstand met z’n pittoreske straatjes, knusse boetieks en restaurants. Drink een koffie in jouw grote tuin of maak een praatje met de buren. Een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en iedereen zich thuis voelt.

Planning De Weide Veluwe
In De Weide Veluwe, het nieuwbouwplan in Harderwijk, realiseren we circa 150 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. 

Verkoop De Weide Veluwe fase 1 in voorbereiding
Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de eerste 45 koopwoningen in De Weide Veluwe. Naar verwachting start de verkoop in het 2e kwartaal van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van De Weide Veluwe. Vanaf dat moment staan de woningtypen online en kun je je inschrijven als belangstellende.

Prognose start bouw en oplevering
Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Klik rechts boven op de knop "Ik heb interesse", schrijf je in als zoeker voor nieuwbouw en ontvang bericht zodra er nieuwbouwprojecten in de verkoop gaan.

Kenmerken

Overdracht

  • StatusBeschikbaar
  • Prijs€ 0,- t/m € 999.999,-

Planning

Verwachte datum start verkoop: NTB
Verwachte datum start bouw: NTB
Verwachte datum oplevering: NTB