Skip to content
Terug naar project

3 Vrijstaande villa's

Project: Mijn Stek Nijkerk

€ 684.000,- t/m € 724.000,-

Perceeloppervlakte 438 / 500 m2 Woonoppervlakte 1 m2
1 Verkocht
Ik heb interesse

3 Vrijstaande villa's

Project: Mijn Stek Nijkerk

€ 684.000,- t/m € 724.000,-

Perceeloppervlakte 438 / 500 m2 Woonoppervlakte 1 m2
1 Verkocht
Ik heb interesse

Omschrijving

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. 

Het nieuwbouwproject MijnStek is gelegen in de landelijke omgeving tussen de Doornsteeg en de Dammersbeek. Aan de noordzijde van deze wijk vindt u de reeds gerealiseerde woningen in De Boomgaard. De huizen liggen verspreid en het woningaanbod is bijzonder gevarieerd. Er komen koop- en huurwoningen. In totaal komen er 49 koopwoningen. Er zijn vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, midden- en hoekwoningen. Vervolgens kunt u ook nog kiezen uit verschillende woonsferen. Wat past het beste bij u? Landelijk, nostalgisch of dorps? Net als het woningaanbod is ook de architectuur gevarieerd. De verschillende steenkleuren, kapvormen en -richtingen, goothoogtes en details dragen bij aan een sfeervol dorps beeld. Het leuke hiervan is dat geen straat hetzelfde is waardoor er veel herkenning is. 

Nijkerk zet hoog in op duurzaamheid ten aanzien van de woonwijk én de woningen. Qua woningbouw lopen we vooruit op de standaard duurzaamheidseisen. Allereerst zorgen we voor een optimale ventilatie, isolatie en zon-oriëntatie. Daarbij plaatsen we op het dak zonnepanelen. Verder zijn de woningen in MijnStek gasloos en daarmee toekomstbestendig.

In MijnStek komen 3 vrijstaande villa's. Hoe deze villa's er precies uit komen te zien, bepaalt u voor een groot deel zelf. We hebben 3 inspiratieontwerpen gemaakt die een mooi basis leggen, maar bovenal aan alle kanten aanpasbaar zijn. Een stuk maatwerk binnen een projectmatig plan. Wel de lusten en de vrijheid, niet de zorgen en onzekerheden van zelf bouwen. Hoe bijzonder is dat! 

Hier gaat u bouwen voor de toekomst. Energieneutraal en ook gasloos wonen is de standaard voor deze villa's. Er is over al deze aspecten al voor u nagedacht. De ontwerpen die de basis vormen voor uw nieuwe villa, zijn geheel voorbereid om juist nu die stap te maken naar uw eigen gepersonaliseerde droomwoning. 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Stap 1: Eerst kiest u één van de drie geselecteerde kavels met ieder haar eigen accent.
Stap 2: Vervolgens gaat u bepalen welke van de drie inspiratieontwerpen u het meest aanspreekt. Samen met Heijmans bespreekt u de mogelijkheden die er binnen dit ontwerp zijn.
Stap 3: Deze villa gaat u uitwerken met uw voorkeur van kleur steen, details, positie op de kavel en ga zo maar door. Zelfs luiken, een dubbele garage of een rieten dak behoren tot de mogelijkheden.
Stap 4: Daarna gaan wij aan de slag met het uitrekenen en de verdere uitwerking van uw wensen. Hierna vindt afstemming met de welstandscommissie plaats.
Stap 5: U bent nu klaar en uw eigen droomvilla kan nu binnen het project meegebouwd worden. Met alle voordelen die daarbij horen. Wij vragen vergunningen aan en bouwen de villa.

INSCHRIJVING

Er is een inschrijvingsprocedure voor de verkoop van toepassing. De sluitingsdatum van deze inschrijvingsprocedure is vrijdag 12 juli 2019 om 12.00 uur.

Ga voor het inschrijven naar https://www.mijnsteknijkerk.nl/inschrijven of klik op de homepage op de knop ‘’inschrijven’’ en geef hier uw voorkeur op. U heeft de mogelijkheid om 10 voorkeuren aan te geven. 

Midden Nederland Makelaars en Makelaardij Van Wijnen hebben de handen in één geslagen om deze woningen te verkopen. De makelaars zijn beide gevestigd in Nijkerk en zijn al jaren actief in de stad. Hierdoor kennen ze de stad en de omgeving als geen ander en kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs€ 684.000,- t/m € 724.000,-

Bouwvorm

 • ObjecttypeWoonhuis
 • WoonhuissoortEengezinswoning
 • WoonhuistypeVrijstaande woning
 • LiggingenIn woonwijk
 • WoonhuiskwaliteitLuxe

Indeling

 • Inhoud2 m2
 • Woonoppervlakte1 m2
 • Perceeloppervlakte438 / 500 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Verdiepingen3

Buitenruimte

 • TuintypenTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd hout
 • Garagecapaciteit1 m2

Bouwnummers

Lees meer
Verkocht
Woonhuis
Afbeelding van deze woning
Mijn Stek Nijkerk

Bouwnummer 74

3861 PC Nijkerk

Oppervlakte
1 m2 / 438 m2
Aantalkamers
5 kamers
€ 684.000,- v.o.n.

Andere woningtypen binnen dit project

Toon alle woningtypes