Skip to content

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober

De markt verandert. Voorheen had u geluk als u een woning kon bezichtigen en moest u bijna direct beslissen of u een bod wilde uitbrengen. Tegenwoordig heeft u als mogelijke koper meer ademruimte. De looptijd die u heeft om een keuze te maken, is langer geworden dan bijvoorbeeld een half jaar geleden. Dit is voor u als mogelijke koper natuurlijk ontzettend fijn. Een huis kopen is niet niks, zeker niet als dit uw eerste woning is. Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een woning? Waar moet u op letten tijdens het bezichtigen? Lukt het wel met de hypotheek?

 

Speciaal voor u: inloopavond donderdag 29 september

Om goed voorbereid op huizenjacht te gaan, organiseren we een inloopavond op donderdag 29 september van 17.30 uur tot 20.00 uur. Tijdens deze avond helpt de  makelaar van Midden Nederland Makelaars u met uw voorbereidingen voor Open Huizen Dag: Welke woning(en) wilt u bezoeken? Hoe is de bouwkundige staat van deze woning(en)? Welke mogelijkheden zijn er voor verbouwing en welke voorzieningen zijn er in de buurt?  Ook als het gaat om woningen die bij andere makelaars te koop staan, helpt onze kennis van de woningmarkt u bij uw afwegingen.

In Barneveld en Voorthuizen kunt u langs de hypotheekadviseur om uw financiële mogelijkheden te bespreken. Zo weet u snel of u de woning van uw dromen kunt kopen.  Deze inloopavond is geheel vrijblijvend. De koffie staat op tijd klaar, zien we u ook donderdagavond?

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober

De NVM Open Huizen Dag is op 1 oktober  van 11.00 uur tot 15.00 uur. U  kunt vrijblijvend zonder afspraak de deelnemende huizen bekijken.

Bekijk hier de deelnemende huizen en stippel van tevoren uw route uit. De eigenaren van de woning ontvangen u graag om u het huis te laten zien!

Vragen? Neem gerust contact op met één van onze makelaars

Heel Nederland zit met woonvragen. U ook? Misschien bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of overweegt u om uw huis te verkopen. Of wilt u op een ander moment de te koop staande woningen bekijken.

U kunt daarom via onderstaand formulier een afspraak maken met één van onze makelaars voor vrijblijvend advies.  De NVM-makelaar van Midden Nederland Makelaars belt u snel op om een afspraak in te plannen.

NVM Open Huizen Dag

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Datum(Vereist)
Tijd(Vereist)
Vul hieronder uw voorkeurs tijd in. De makelaar neemt contact met u op om de tijd te bevestigen.
Welke vragen en wensen heeft u?(Vereist)
U kunt meerdere opties aanvinken