Skip to content

Van je passie je werk maken

Arnold Hoeve, directeur van Zorglandgoed Groot Spriel, vertelt over de zoektocht naar de perfecte locatie voor een woonzorgvoorziening. Na jaren bij de overheid te hebben gewerkt heeft hij samen met zijn vrouw Monique de stap durven zetten om hun passie, hun droom te verwezenlijken.

10 jaar geleden begon de droom van Arnold en Monique Hoeve. De droom om een woonzorgvoorziening te starten voor mensen met geheugenproblemen en dementie. In 2018 durfden zij eindelijk de stap te zetten om hun droom werkelijkheid te laten worden.  Een andere manier van zorg aanbieden, dat is wat zij wilden. Zorg waarbij het welzijn voorop staat. Zorg waarbij de inwoner eigen regie heeft en de vrijheid om te doen wat zij zelf willen.

De zoektocht naar de perfecte locatie voor deze droom begon. Arnold en Monique kregen contact met onze bedrijfsmakelaar Bob. “Het contact was meteen fijn. Hij was gecharmeerd van ons idee en heeft ons goed geholpen tijdens de zoektocht naar een locatie”, aldus Arnold Hoeve.

Na een relatief lange zoektocht, met enkele tegenslagen, naar een geschikte locatie kwam Landgoed Groot Spriel in zicht. “Bij aankomst waren we meteen verliefd.” De locatie was gevonden, nu was het wachten op een akkoord van de eigenaar en de gemeente Putten. Gelukkig waren alle partijen zeer gecharmeerd van het idee dat Arnold en Monique hadden. Dit betekende dat de grote verbouwing kon gaan beginnen! Doordat het kasteel in 1988 was afgebrand, diende Groot Spriel volledig gerenoveerd te worden. Inmiddels is er niks meer te zien van de brandschade en telt Groot Spriel vandaag de dag al 11 inwoners, die er allen met veel plezier wonen.

“Bob is tijdens het hele proces zeer betrokken geweest bij ons plan. Hij heeft ons geholpen bij de zoektocht naar de juiste locatie, maar ook in de gesprekken met de betrokken partijen.” Al met al hebben wij een zeer prettige samenwerking gehad. Ook nu wij onze locatie al hebben gevonden, blijft Bob zeer betrokken bij ons. We zijn zelfs aan het kijken voor locaties in de toekomst, om de Kwaliteit@ zorg uit te breiden.

Wil jij ook jouw droom werkelijkheid laten worden én ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Neem contact op met één van onze bedrijfsmakelaars via 0342-455400 of bog@mnm.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de huur van een bedrijfspand

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.