Skip to content

Zet de appeltaart maar in de oven

De tuin op orde en een geurende appeltaart in de oven. De Open Huizen Dag is hét moment om de beste koper te vinden voor uw woning. Op 1 oktober is het zo ver!

De Open Huizen Dag is al sinds jaar en dag dé dag om uw woning in de spotlights te zetten voor potentiële kopers. Makelaar Gerben Hartkamp is blij dat het weer kan. Twee jaar lang gooide corona roet in het eten van dit vrolijke huizen-evenement en bovendien was er de afgelopen jaren zo weinig te koop dat u zich kon afvragen of een Open Huizen Dag nog zin had.

Meerdere adressen
Op 1 oktober 2022 is dat helemaal anders, want er zijn én geen coronamaatregelen meer én de markt is dusdanig tot bedaren gekomen dat er eindelijk weer wat te kiezen valt. ‘‘Wie belangstelling heeft voor een woning, kan dit najaar weer meerdere adressen langsgaan om de opties te vergelijken. Dat is een prettigere situatie dan we gehad hebben. Tegelijkertijd moet de koper er ook rekening mee houden dat de markt bepaald niet tot stilstand is gekomen. Er wordt misschien ietsjes minder overboden omdat woningen wat minder schaars zijn geworden. Maar als u iets wilt, moet u nog steeds vlot doorpakken.’’

Dat de markt minder hectisch is biedt ook de verkopende partij voordelen, geeft Hartkamp aan. ‘‘Mensen kregen in de hectische periode ook veel te veel niet-serieuze bezichtigingen. Nu is de kans dat u serieuze kopers over de vloer krijgt weer groter. Mensen die hun huiswerk hebben gedaan en niet op elke woning afkomen die op de markt komt.’’

Afspraak met de MNM-makelaar
Daarnaast kunt u ook dit jaar een afspraak inplannen met een MNM-makelaar. Misschien bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of overweegt u om uw huis te verkopen. Natuurlijk wilt u dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor u beschikbaar is op een goede locatie. Anderzijds heeft u misschien een prachtig huis en wil u verduurzamen, maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken.

Er zijn altijd genoeg woonvragen. U kunt daarom een afspraak maken met een MNM-makelaar voor vrijblijvend advies. Dat kan online of door te bellen met een MNM-kantoor.

Waarom MNM
Midden Nederland Makelaars is de grootste makelaar van de regio. Dat is ook de reden dat MNM beschikt over een bestand met circa tienduizend woningzoekenden. Wie zijn woning bij MNM te koop zet, kan rekenen op een snelle verkoop met hoge verkoopopbrengst. Inschrijven voor de Open Huizen Dag? Neem contact op met één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in.

NVM Open Huizen Dag

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Datum(Vereist)
Tijd(Vereist)
Vul hieronder uw voorkeurs tijd in. De makelaar neemt contact met u op om de tijd te bevestigen.
Welke vragen en wensen heeft u?(Vereist)
U kunt meerdere opties aanvinken