Skip to content

Midden Nederland Hypotheken

Aankoop van een bestaande woning of toch liever nieuwbouw?

Of u nu kiest voor een bestaande woning of een nieuwbouwwoning, bij Midden Nederland Hypotheken bent u aan het juiste adres! Bij De aankoop van een woning roept vaak veel vragen op: Hoeveel kan ik lenen? Welke hypotheek past het best bij mij? Geen zorgen, samen met u kijken we naar de beste financiële oplossing, zodat u uw nieuwe woning zorgeloos kunt kopen.

Uw woning verbouwen

Plannen om uw huis te verbouwen? Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, of het vernieuwen van uw tuin, wij zorgen voor een hypotheekoplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Zo kunt u snel aan de slag met uw droomproject!

Verduurzamen van uw woning

Wilt u uw huis gaan verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij geven u graag advies over de financiering van energiebesparende maatregelen, maar staan ook stil bij de mogelijke subsidies.

Kosteloos oriënteren?

Benieuwd naar wat er financieel mogelijk is? Maak een vrijblijvende afspraak bij Midden Nederland Hypotheken. Het eerste gesprek is altijd gratis en geeft u meteen inzicht in hoeveel u kunt lenen en wat dat voor u betekent.

Meer informatie? Kom langs tijdens het Midden Nederland Woonevent! Wij staan u hier graag te woord.