Skip to content

Schrijf u in voor toekomstige projecten

Oostbroek | 8 appartementen

Start verkoop: Donderdag 1 juni a.s. van 16:30 to 18:00 uur.
Locatie: De Essenburcht, Schoonbeekhof 1 te Kootwijkerbroek

Als onderdeel van de nieuwbouwwijk Oostbroek in Kootwijkerbroek verschijnt dit schitterende kleinschalige appartementengebouw aan de Kerkweg met 8 drie- en vierkamerappartementen. Door de unieke ligging zijn de voorzieningen van Kootwijkerbroek eenvoudig bereikbaar. De wijk bestaat uit grote variantie aan woningtypologieën; zoals vrijstaande woningen, seniorenwoningen, starterswoningen en appartementen.

Het erf is vanaf de Kerkweg te bereiken via een bruggetje die loopt over de wadi. Op het erf worden de auto’s geparkeerd, vind je de toegang naar je berging en de hoofdentree. De hoofdentree is ontworpen als een uitnodigende uitsnede in het gebouw met daarin het trappenhuis duidelijk zichtbaar.

De appartementen voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

8 bouwkavels Nautenaseweg - Nijkerk

Vrijdag 19 mei a.s. start de verkoop van 8 bouwkavels voor vrijstaande woningen aan de Nautenaseweg  (voormalig scoutingterrein) in Nijkerk.

Een nieuwe buurt, met een dorpse uitstraling. Dit door de architectuur van de woningen, de ligging in een hofje en het omringende groen.

De kavels hebben een oppervlakte van ca. 465 m² tot 687 m².

De verkoopdocumentatie en inschrijfvoorwaarden zijn vanaf 19 mei a.s. op te vragen bij Midden Nederland Makelaars Nijkerk, en te downloaden via www.mnm.nl