Skip to content

Schrijf u in voor toekomstige projecten

Valkseweide, Barneveld

Binnenkort start het nieuwbouwproject Valkseweide in Barneveld.

In dit nieuwbouwproject worden 40 woningen gerealiseerd. Van fraaie betaalbare appartementen en leuke comfortwoningen tot zeer luxe, karakteristieke vrijstaande en half vrijstaande woningen op grote percelen grond. Houd onze website goed in de gaten voor verder informatie of schrijf je in in onze MNM Zoekservice.

Brinken in de Zoom, Harderwijk

Op het terrein van groenvoorzieningenbedrijf Sight Landscaping aan de Groene Zoomweg in Harderwijk ontwikkelt bouwbedrijf Van de Kolk Bouw B.V. uit Garderen een woningbouwplan.

De woningen in het plan ‘Brinken in de Zoom’ zijn ontworpen door Van Egmond architecten en voorziet in de bouw van 98 koopwoningen in diverse prijscategorieën. Het gaat om 31% goedkopere woningen, 14% middeldure woningen en 55% woningen in de vrije sector. Het bestemmingsplan “Drielanden – Groene Zoomweg 49”, wat voorziet in de realisatie van de woningen, is op 9 november 2023 vastgesteld.

De woningen op de Brink worden niet aangesloten op het aardgasnet. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen en andere slimme en innovatieve ontwerpen en technieken. Ook het regenwater wordt geborgen en gedoseerd afgevoerd. Daarmee wordt voorkomen dat het regenwater direct wordt afgevoerd naar het omliggende watersysteem. Het wordt een woonbrink die aantrekkelijk is als leefomgeving voor mens, dier en plant. Het gebied moet bijdragen aan de biodiversiteit.

De woonbrinken worden in een drietal aansluitende fasen gebouwd. De bouw van de eerste fase gaat eind 2024 van start.

Eind 2023 is de omgevingsvergunning voor de bouw van alle woningen aangevraagd.

Het bestaande gebouw is nu nog in gebruik, voor de bouwvak van 2024 verhuizen de huidige huurders naar hun nieuwe locaties. Meteen na de bouwvak start Van de Kolk Bouw B.V met de sloop van de bestaande panden en het bouwrijp maken van het terrein zodat ze eind 2024 kunnen starten met de bouw van de eerste woningen.

Zoals het nu lijkt, wordt het plan opgedeeld in 3 fasen waarbij de periode tussen iedere fase circa 3 maand zal bedragen. De eerste woningen worden eind 2025 opgeleverd en de laatste rond de bouwvak van 2026. Met de verkoop van de eerste fase hopen we te starten in mei of juni a.s.

Slingerpark Ermelo

Slingerpark Ermelo is een samenwerking tussen Van de Kolk Bouw B.V. en NCB Projectrealisatie B.V., die samen het Landgoed Veldwijk gaan (her)ontwikkelen. In dit gebied is ruimte om circa 100 woningen te bouwen. De helft van deze woningen wordt gebouwd in het sociale segment en betaalbare middensegment.

Daarnaast worden er grondgebonden woningen en appartementen in verschillende prijscategorieën gebouwd, waardoor er een mooie diversiteit aan woningen ontstaat. De start verkoop wordt verwacht rondom zomer 2024. Schrijf u in in de MNM Zoekservice om op de hoogte te blijven van dit nieuwbouwproject!