Skip to content

Schrijf u in voor toekomstige projecten

Bloementuin fase 2B

Nu de verkoop van Bloementuin fase 2A is aangekondigd, is het tijd voor Bloementuin fase 2B. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van deze fase. Op de projectwebsite kunt u nu impressies en kenmerken van de woningtypen bekijken. Naar verwachting start de verkoop medio november 2022. Deze nieuwe fase bestaat uit 15 tussenwoningen en 2 levensloop tussenwoningen

Villa Nautena - Nijkerk

Binnenkort: Start verkoop 3 exclusieve appartementen in Nijkerk

Op het voormalig scoutingterrein aan de Holkerweg/ Nautenaseweg in Nijkerk wordt een appartementenvilla met 3 exclusieve appartementen gerealiseerd, genaamd Villa Nautena.

De omgeving wordt gekenmerkt door veel groen en is omringd door vrijstaande villabebouwing. Villa Nautena oogt als een groot landhuis maar herbergt 3 zeer royale en exclusieve appartementen van 130 tot 172 m² woonoppervlak.

De statige architectuur van het landhuis ademt kwaliteit, vakmanschap en schoonheid. De villa wordt zeer duurzaam ontwikkeld (gasloos) en is daarmee voorbereid op de toekomst. In Villa Nautena heeft u de kans om comfortabel, gelijksvloers en exclusief te wonen op een zeldzaam fraaie locatie.

De verwachting is dat in oktober 2022 kan worden gestart met de verkoop. Op www.villanautena.nl is meer informatie te vinden over dit project. Ook is het mogelijk om uw gegevens achter te laten, zodat u op de hoogte blijft.