Skip to content

MNH Financiële check

Vooraf weten of u de financiering rondkrijgt.

Bieden op uw droomwoning  of u inschrijven voor een nieuwbouwproject doet u met een gerust hart dankzij de Financiële check van Midden Nederland Hypotheken. Op basis van de informatie over uw inkomen en vermogen hebben wij de MNH Financiële check samengesteld en weet u precies  voor welk bedrag u een woning kunt kopen. Wel zo prettig om te weten.

Veel klanten gingen u al voor en kozen voor de MNH Financiële check

  • Meer zekerheid bij het kopen van uw droomhuis
  • Voorsprong ten opzichte van andere kopers
  • Gratis bij Midden Nederland Hypotheken

In een hypotheekgesprek inventariseert de hypotheekadviseur uw wensen. Ook kijken we naar uw inkomen, spaargelden en eventuele schulden. Met deze gegevens maakt onze adviseur een berekening op maat. Zo krijgt u duidelijkheid over het bedrag dat u kunt bieden op uw droomhuis of voor welk nieuwbouwproject u zich kunt inschrijven. Daarnaast biedt de check een duidelijk overzicht over uw toekomstige bruto en netto hypotheeklasten.

Een streepje voor

De MNH Financiële check levert u, naast een gerust gevoel, nog een voordeel op.  De verkopende partij krijgt namelijk direct meer zekerheid over uw mogelijkheden om een hypotheek rond te krijgen. Hoe sneller kopers de financiering kunnen regelen, hoe beter voor de verkoper. Als u de MNH Financiële check kunt overhandigen, hebt u dus een streepje voor op uw concurrenten die nog niet weten of ze de woning wel kunnen kopen.

Meer kans op een nieuwbouwhuis

Ook bij nieuwbouwprojecten levert de MNH Financiële check al regelmatig voordeel op. Steeds vaker willen projectontwikkelaars vóór het toewijzen van woningen weten of de toekomstige bewoners  de financiering wel rondkrijgen. Met de MNH Financiële check is het mogelijk dat u een zwaardere weging krijgt bij de loting voor een nieuwbouwhuis.

Complete check

In de MNH Financiële check kijkt de hypotheekadviseur behalve naar de koopsom ook naar notariskosten, afsluitkosten van de hypotheek en meerwerk. En hebt u toch een andere woning gezien? Of is uw inkomen veranderd? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. We maken direct een nieuwe MNH Financiële check op maat.

Neem direct contact op met onze hypotheekadviseurs

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze hypotheekadviseurs
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.