Skip to content

Professionele Taxatie door Midden Nederland Makelaars

Wilt u uw woning laten taxeren, bijvoorbeeld voor het aanvragen, ophogen of oversluiten van uw hypotheek? De gecertificeerde woningtaxateurs van Midden Nederland Makelaars helpen u snel aan een betrouwbaar taxatierapport.

icon-check-thin

Vaste taxatieprijs

U ontvangt vooraf een duidelijke offerte met een vaste taxatieprijs.

icon-check-thin

Snel een taxatierapport

Binnen vijf werkdagen een digitaal taxatierapport in huis.

icon-check-thin

Deskundige taxateurs

Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Het belang van een professionele taxateur

Het inschakelen van een professionele taxateur is van essentieel belang bij het kopen, verkopen of herfinancieren van een woning. Een nauwkeurige taxatie kan u helpen om de juiste prijs voor uw woning te bepalen en kan ervoor zorgen dat uw hypotheekaanvraag soepel verloopt.

Onze service: Midden Nederland Makelaars als uw taxateur

Bij Midden Nederland Makelaars bieden we u een snelle en betrouwbare taxatieservice aan. Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Of u nu een taxateur in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo, of Harderwijk zoekt, wij staan klaar om u te helpen.

Het taxatieproces uitgelegd

Onze taxateurs gaan grondig te werk bij het taxeren van uw huis. Ze beoordelen onder andere de functionaliteit van de woningindeling, de onderhoudsstaat, en de duurzaamheid van uw woning. Daarnaast worden ook de ligging van het huis, de kwaliteit van de omgeving, planologische ontwikkelingen en de actuele situatie op de woningmarkt meegewogen.

Een gevalideerd taxatierapport

Als u een huis wilt taxeren voor de aanvraag van een hypotheek, dan heeft u een NWWI-gevalideerd taxatierapport nodig van een NRVT-geregistreerde taxateur. De woning mag bovendien niet getaxeerd worden door de makelaar die de woning verkoopt. Onze gecertificeerde taxateurs worden vaak door banken en hypotheekadviseurs benaderd om deze onafhankelijke en gevalideerde taxaties uit te voeren.

Wat kost het taxeren van uw woning?

De kosten voor het laten taxeren van uw huis zijn voor eigen rekening en verschillen per taxateur. Bij Midden Nederland Makelaars weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. U krijgt namelijk vooraf een duidelijke offerte met daarin het tarief van de taxateur, de kadasterkosten, gemeentelijke leges en eventuele validatiekosten.

Hoe lang duurt een taxatie en wanneer ontvangt u het rapport?

Voor de taxatie maken we een afspraak. De taxateur heeft meestal maximaal een uur nodig om de woning te beoordelen. Binnen vijf werkdagen na de taxatie ontvangt u het digitale taxatierapport per mail. Het laten taxeren van uw huis is zo heel eenvoudig in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Maak een afspraak met één van onze deskundige taxateurs

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met één van de deskundige taxateurs bij Midden Nederland Makelaars. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kunnen we u een nauwkeurig en betrouwbaar taxatierapport leveren dat geaccepteerd wordt door alle grote hypotheekverstrekkers. 

Neem vrijblijvend contact met ons op over taxaties

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Vul hieronder de gegevens in van het object dat u wilt laten taxeren

  • Vul hieronder uw contactgegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.