Skip to content

Woning taxateur

Wilt u uw woning laten taxeren, bijvoorbeeld voor het aanvragen, ophogen of oversluiten van uw hypotheek? De gecertificeerde woningtaxateurs van Midden Nederland Makelaars helpen u snel aan een betrouwbaar taxatierapport.

icon-check-thin

Vaste taxatieprijs

U ontvangt vooraf een duidelijke offerte met een vaste taxatieprijs.

icon-check-thin

Snel een taxatierapport

Binnen vijf werkdagen een digitaal taxatierapport in huis.

icon-check-thin

Deskundige taxateurs

Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Zo werkt het taxeren van uw woning

De gecertificeerde woningtaxateurs van Midden Nederland Makelaars gaan bij het taxeren van uw huis grondig te werk. Ze beoordelen bijvoorbeeld de functionaliteit van de woningindeling, de onderhoudsstaat van het huis en de duurzaamheid van uw woning. Ook de ligging van het huis, de kwaliteit van de omgeving, planologische ontwikkelingen, erfdienstbaarheden en de actuele situatie op de woningmarkt worden meegewogen.

Een gevalideerd taxatierapport door een erkende taxateur

Laat u een huis taxeren voor de aanvraag van een hypotheek? Dan heeft u een NWWI-gevalideerd taxatierapport van een NRVT-geregistreerd taxateur nodig. De woning mag bovendien niet getaxeerd worden door de makelaar die de woning verkoopt. De gecertificeerde taxateurs van Midden Nederland Makelaars worden vaak door banken en hypotheekadviseurs benaderd om zulke onafhankelijke en gevalideerde taxaties uit te voeren in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

DΓ© taxateur in Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo

Wat kost het taxeren van uw woning?

De kosten voor het laten taxeren van uw huis zijn voor eigen rekening en verschillen per taxateur. Bij Midden Nederland Makelaars weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. U krijgt namelijk vooraf een duidelijke offerte met daarin het tarief van de taxateur, de kadasterkosten, gemeentelijke leges en eventuele validatiekosten.

Hoe lang duurt een taxatie en wanneer ontvangt u het rapport?

Voor de taxatie maken we een afspraak. De taxateur heeft meestal maximaal een uur nodig om de woning te beoordelen. Binnen vijf werkdagen na de taxatie ontvangt u het digitale taxatierapport per mail. Het laten taxeren van uw huis is zo heel eenvoudig in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op over taxaties

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Vul hieronder de gegevens in van het object dat u wilt laten taxeren

  • Vul hieronder uw contactgegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.