Skip to content

Aankoopdeskundigheid

Wilt u een boerderij, woonboerderij of landelijke woning kopen? Dan komt daar veel bij kijken. De ervaren agrarisch en landelijk makelaars van Midden Nederland Makelaars begeleiden u stap voor stap, letten op elk detail en nemen u veel werk uit handen.

icon-check-thin

Gedegen marktkennis

Jaarlijks vele transacties in agrarisch vastgoed en landelijk wonen.

icon-check-thin

Eigen specialisten

In agrarische vergunningen, productierechten, sloopmeters.

icon-check-thin

Ruime ervaring

We zijn al meer dan 50 jaar thuis op het platteland.

Aanbod aan agrarische bedrijven en agrarische grond

Midden Nederland Makelaars is actief in het buitengebied op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. We krijgen regelmatig nieuwe agrarische grond en agrarische bedrijven in ons aanbod. Van kalverenbedrijven tot pluimveebedrijven en van melkveehouderijen tot varkensbedrijven. Ook weten we welke agrarisch bedrijven of woonboerderijen in de stille verkoop staan.

Agrarisch bedrijf met melkvee

Benieuwd welke agrarische bedrijven en grond nu te koop staan?

Bekijk ons actuele aanbod

Samen zoeken naar agrarisch of landelijk vastgoed

Staat er niets te koop dat aansluit bij uw wensen? Dan gaan de agrarisch makelaars van Midden Nederland Makelaars gaan graag samen met u op zoek naar agrarisch vastgoed en landelijk vastgoed. Onze makelaars kennen de regionale markt en zijn vaak als eerste op de hoogte als er agrarische bedrijven of woonboerderijen beschikbaar komen.

Vooronderzoek naar agrarisch vastgoed of woonboerderij

Heeft u agrarisch vastgoed of een woonboerderij op het oog? Dan doet onze agrarisch makelaar vooronderzoek. Denk daarbij aan de kadastrale recherche, het opvragen van een eigendomsbewijs en het in kaart brengen van zakelijke rechten. Ook duiken we in het bestemmingsplan, de structuurvisie en omgevingsvisie, vragen we informatie bij het bodemloket op en trekken we vergunning na. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Liever een deel van het traject zelf doen? Geen probleem!

Taxatie van agrarisch vastgoed en landelijk vastgoed

Om een goed bod uit te kunnen brengen en de financiering van uw aankoop voor te bereiden, voert onze agrarisch taxateur een taxatie uit. Daarbij wordt het pand beoordeeld op o.a. de bouwkundige staat, materiaalgebruik, terreinindeling, ligging, zichtbare aanwezigheid van eventuele asbesthoudende materialen, olietanks, aansluitingen nutsvoorzieningen en courantheid. Bij het vaststellen van de marktwaarde worden een minimale en maximale waarde aangehouden.

Dé agrarisch makelaar van Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo

Geen zorgen over de aankoop van uw boerderij of woonboerderij?

Onderhandelen over boerderijen of woonboerderijen

Bent u enthousiast over het agrarisch vastgoed of de woonboerderij? Dan gaat u de onderhandelingsfase in. Vooraf bespreken we samen een onderhandelingsdoel en bepalen we de onderhandelingsaanpak. Ook stellen we het openingsbod en de bijbehorende voorwaarden af. Uiteraard houden we u tijdens het onderhandelingsproces steeds op de hoogte en stemmen we vervolgbiedingen met u af. Door onze marktkennis en deskundigheid komen we tot scherpe onderhandelingsresultaten.

Afwikkeling van de aankoop van agrarisch of landelijk vastgoed

Gefeliciteerd. U bent bijna de trotse eigenaar van uw nieuwe boerderij, woonboerderij of landelijke woning. Voor het zover is moet er nog wel veel papierwerk gedaan worden. Daar ontzorgt onze agrarisch makelaar u bij. We beoordelen de koopakte, screenen voor u de akte van leveringen en checken de afrekening van de notaris. Ook zijn we aanwezig bij de opleverinspectie. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Neem vrijblijvend contact met ons op over het aankopen van landelijk en agrarisch vastgoed

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.