Skip to content

Het grootste aanbod nieuwbouwwoningen in de regio

NVM Nieuwbouwspecialist

Wilt u een nieuw huis kopen? Het grootste aanbod aan nieuwbouwwoningen in deze regio vindt u bij Midden Nederland Makelaars. U kunt zich ook gratis inschrijven om op de hoogte te blijven van toekomstige nieuwbouwprojecten.

icon-check-thin

Persoonlijke aanpak

We helpen u stap voor stap bij het kopen van een nieuwbouwhuis.

icon-check-thin

Als eerste op de hoogte

Met onze app en zoekservice voor nieuwbouwprojecten.

icon-check-thin

Nieuwbouwspecialist

Ons kantoor is door de NVM erkend als specialist in nieuwbouw.

Grootste regionale aanbod aan nieuwbouwwoningen

Midden Nederland Makelaars heeft goede relaties met gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers. Zij verkopen hun nieuwbouwwoningen graag via ons. Daardoor hebben we niet alleen het grootste nieuwbouwaanbod op dit moment, maar kunnen we je ook alles vertellen over toekomstige nieuwbouw in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Ook hypotheekadvies als u een nieuwbouwwoning wilt kopen

Midden Nederland Makelaars werkt samen met hypotheekafdeling Midden Nederland Hypotheken. Hierdoor hebt u als koper een voorsprong bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Voordat u zich inschrijft op een nieuwbouwhuis, weet u wat uw financiΓ«le mogelijkheden zijn en wat voor hypotheek u kunt krijgen. Zo kunt u snel verder met het kopen van een nieuw huis.

Nog meer kans op een nieuwbouwwoning?

Schrijf u in voor onze zoekservice

Nieuwbouw aanbod in Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo

Stap voor stap door het nieuwbouwproces

Of u nu voor het eerst koopt of een volgende woonstap zet? Er moet veel geregeld worden. Onze NVM-makelaars loodsen u stap voor stap door het proces. Ze vertellen u welke gegevens u moet aanleveren, vertellen hoe het precies zit met bouwtermijnen en bouwrente en leggen uit hoe het werkt met het uitzoeken van bijvoorbeeld een badkamer, keuken of het regelen van een uitbouw. Wees gerust: geen enkele vraag over nieuwbouw is te gek.

Nieuwbouw kopen bij Midden Nederland Makelaars

Benieuwd welke nieuwbouwprojecten er op dit moment in de verkoop zijn. Bekijk de woningen op deze website en maak een afspraak met de makelaar van Midden Nederland Makelaars. Zit uw droomhuis daar niet tussen? Of schrijf u in voor onze MNM Zoekservice. We informeren u dan als eerste wanneer er een nieuwbouwproject wordt gestart in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Neem vrijblijvend contact op over onze nieuwbouwprojecten

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.