Skip to content

Rentmeester

De landbouwsector en ons platteland zijn in transitie. Weilanden veranderen bijvoorbeeld in zonneweides en steeds meer boerderijen krijgen nieuwe functies. Bij deze en andere plattelandsvraagstukken is de expertise van onze Rentmeester NVR zeer waardevol.

icon-check-thin

Gedegen marktkennis

Jaarlijks vele transacties in agrarisch vastgoed en landelijk wonen.

icon-check-thin

Eigen specialisten

In agrarische vergunningen, productierechten, sloopmeters, onteigening en planschade.

icon-check-thin

Ruime ervaring

We zijn al meer dan 50 jaar thuis op het platteland.

Wat is een rentmeester en wat doet een rentmeester?

Een rentmeester is een vastgoedspecialist in het buitengebied. Hij ondersteunt grondbezitters, overheden, projectontwikkelaars en agrarisch ondernemers bij ontwikkelingen op het platteland en complexe agrarische vraagstukken. Daarbij vervult de rentmeester vaak een rol als adviseur en/of coördinator. De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) bewaakt de kwaliteit van het werk dat rentmeesters uitvoeren. Aangesloten Rentmeesters dragen de titel Rentmeester NVR.

Rentmeester van Midden Nederland Makelaars

Keertje sparren met rentmeester Jaap Ridderhof?

Maak kennis met onze rentmeester NVR

Jaap Ridderhof van Midden Nederland Makelaars is een erkend Rentmeester NVR. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als agrarisch makelaar en taxateur en wordt regelmatig ingeschakeld voor complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening in het buitengebied. Daarbij valt te denken aan realiseren van functieverandering, het vaststellen van planschades of begeleiding bij onteigeningsprocedures. Zijn kennis van de agrarische sector en know-how op juridisch, ruimtelijk en milieutechnisch vlak zijn daarbij zeer waardevol. Ook op het gebied van o.a. pacht, erfpacht, recht van opstal is hij goed op de hoogte en kan hij u adviseren.

Advies nodig van een agrarisch specialist in Gelderland?

Vragen over een ontwikkeling in het buitengebied?

Wat kan onze rentmeester NVR voor u betekenen?

De rentmeester NVR van Midden Nederland Makelaars ondersteunt ook u graag bij complexe vraagstukken in het landelijke buitengebied. U kunt daarbij denken aan het verwerven van grond voor infraprojecten, het aankopen of verkopen van agrarisch vastgoed, de herontwikkeling van landerijen en landgoederen, de transformatie van plattelandsgebieden. We werken zowel voor overheden, projectontwikkelaars als agrarisch ondernemers, maar dienen altijd maar één belang.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze Rent Meester Jaap Ridderhof

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of bel direct met hem of zijn collega's
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.