Skip to content

Uw bedrijfspand in de spotlights met ons mediapakket

Wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Met het uitgebreide mediapakket en de slimme marketingstrategie van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars bereikt u snel de juiste ondernemers en beleggers.

icon-check-thin

Online in beeld

Bereik via Funda in Business elke maand duizenden potentiële kopers en huurders

icon-check-thin

Lokaal zichtbaar

Met brochures en advertenties in lokale en regionale media.

icon-check-thin

Gericht bereik

Via onze app en mailing naar ons grote zoekbestand.

Professionele fotografie en video’s van uw bedrijfspand

Een goede presentatie speelt een belangrijke rol bij een snelle verkoop van uw bedrijfspand. Met professionele overzichts- en sfeerfoto’s en plattegronden geven we potentiële kopers en huurders de perfecte eerste indruk. Ook 360-gradenfoto’s, video’s, plattegronden en dronebeelden maken deel uit van ons mediapakket. Zo brengen we de mogelijkheden van uw pand en de omgeving optimaal naar voren.

Uw bedrijfspand onder de aandacht op Funda in Business

Uw bedrijfspand verschijnt natuurlijk op Funda in Business, het grootste online platform van Nederland op het gebied van zakelijk vastgoed. Funda in Business trekt elke maand honderdduizenden geïnteresseerde kopers en huurders. Kiest u voor ons mediapakket? Dan maken we voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand gebruik van alle presentatiemogelijkheden die Funda in Business biedt.

Keertje sparren over de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze NVM-bedrijfsmakelaars

Advertenties, mailings, social media en meer

Behalve op Funda in Business presenteren we uw bedrijfspand op onze eigen website en in onze app. Zo bereikt u nog eens duizenden kopers en huurders, die gericht lokaal op zoek zijn naar een kantoorruimte, winkel of bedrijfshal. Ook brengen we uw bedrijfspand onder de aandacht via advertenties in lokale kranten, onze etalages en socialmediakanalen.

Uw bedrijfspand te koop in de nieuwsbrief en MNM App

Via de MNM App maken veel ondernemers een zoekprofiel aan. Via meldingen in de MNM App informeert Midden Nederland Makelaars potentiële kopers en huurders over uw bedrijfspand. Ook sturen we regelmatig mailings naar ons zoekbestand. Zo komt u met ons mediapakket gericht onder de aandacht van ondernemers in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Neem vrijblijvend contact op over ons mediapakket

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.