Skip to content

Sloopmeters, productie- en ammoniakrechten

Wilt u sloopmeters kopen of verkopen? Of bent u op zoek naar productierechten? De agrarisch specialisten van Midden Nederland Makelaars bemiddelen dagelijks tussen vraag en aanbod van sloopmeters en productierechten.

Fosfaatrechten per koe
icon-check-thin

Groot aanbod

Aan sloopmeters en productierechten in Midden-Nederland.

icon-check-thin

Deskundig advies

Door eigen specialisten in productierechten en sloopmeters.

icon-check-thin

Lokale kennis

We zijn thuis in de regels van plattelandsgemeenten.

Advies bij koop en verkoop van sloopmeters

Bezit u leegstaande schuren of stallen? Onze in agrarisch specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Midden Nederland Makelaars werkt onder andere in de gemeente Barneveld, Scherpenzeel, Ede, Wageningen, Nijkerk en Putten. Sloopmeters zijn uitwisselbaar tussen deze gemeenten in de regio Foodvalley. Heeft u juist sloopmeters nodig om te kunnen bouwen? Schrijf u dan in als zoeker voor een passende oplossing.

Agrarisch specialist in sloopmeters en productierechten

Benieuwd naar de huidige prijs van sloopmeters?

Bekijk ons actuele aanbod aan sloopmeters

Betrouwbare bemiddeling in sloopmeters

De specialist van Midden Nederland Makelaars inventariseert welke meters inzetbaar zijn. Dit gebeurt in overleg met de gemeente. Soms is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. De agrarisch makelaar laat de sloopmeters registreren bij de gemeente. Bij de verkoop van de sloopmeters komt het geld op een geblokkeerde rekening. Beide partijen lopen zo financieel geen risico. Als de sloopmeters inzetbaar zijn, volgt er uitbetaling van het geld. Deze complete financiële afhandeling wordt door de agrarisch specialist van Midden Nederland Makelaars verzorgd.

Sloopmeters verkopen

Waarde van sloopmeters optimaliseren

Met de verkoopopbrengst van uw sloopmeters, kunt u bijvoorbeeld de gemaakte sloopkosten betalen. Logisch dus dat u een optimale prijs zoekt voor uw sloopmeters. Onze agrarisch specialisten weten als geen ander hoe ze de verkoopopbrengst van uw sloopmeters kunnen optimaliseren. Ook informeren ze u graag over de slimste fiscale afwikkeling bij de verkoop van sloopmeters.

Wilt u sloopmeters verkopen?

Laat de waarde bepalen door onze agrarisch makelaar

Productierechten kopen of verkopen

Midden Nederland Makelaars bemiddelt ook graag voor u bij de aankoop en verkoop van agrarische productierechten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld varkensrechten, pluimveerechten en fosfaatrechten. Met onze marktkennis, ervaring en expertise in agrarische wet- en regelgeving kunnen we u optimaal adviseren en ontzorgen tijdens het gehele proces. Benieuwd wat uw productierechten waard zijn of met welke investering u rekening moet houden als u productierechten wilt kopen? Onze agrarisch specialisten gaan graag met u in gesprek over de actuele minimale en maximale prijzen voor productierechten.

Loopt u tegen de grenzen van uw productierechten aan?

Bekijk ons actuele aanbod aan productierechten

Wilt u ammoniakrechten kopen of verkopen?

Midden Nederland  Makelaars brengt stoppende en uitbreidende veehouders en andere partijen bij elkaar. Wilt u uitbreiden en is aanbod van ammoniak nodig of stopt uw bedrijf? Neem contact met ons op en we zoeken een passende oplossing voor uw situatie.

Loopt u tegen uw grenzen van ammoniakrechten aan?

Neem contact op via onderstaand contactformulier

Neem contact met ons op over sloopmeters, productie- en ammoniakrechten

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.