Skip to content

Bedrijfspand kopen

Een bedrijfspand kopen. Dat is een grote stap. Betaalt u niet teveel? Past een pand bij uw groeiplannen? En is de locatie waardevast? Zaken waar onze vier NVM-bedrijfsmakelaars alles van weten. Zoek samen de beste plek voor uw business!

icon-check-thin

Lokale marktkennis

We doen tientallen transacties per jaar in Midden-Nederland.

icon-check-thin

Gespecialiseerde makelaars

Onze bedrijfsmakelaars focussen zich uitsluitend op de zakelijke markt.

icon-check-thin

Preferred partner

Banken en accountants bevelen ons aan als aankoopmakelaar.

De eerste stappen voor het kopen van een bedrijfspand

De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars start met het inventariseren van uw wensen. Hoe groot moet het pand zijn? Welke faciliteiten zijn onmisbaar? Eigen parkeerplaatsen, dicht bij de snelweg, een station in de buurt? En in welke milieucategorie vallen uw bedrijfsactiviteiten? Ook duiken we in uw bedrijfsvoering en bespreken we uw toekomstplannen. Zo kunnen we gericht zoeken naar een bedrijfspand.

Het best passende bedrijfspand voor uw bedrijf

Met zes kantoren in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk zijn we thuis in de regio. We hebben een groot aanbod aan bedrijfspanden en onze bedrijfsmakelaars weten vaak als eerste welke nieuwe locaties er vrijkomen. Ook hebben we scherp zicht op bedrijfspanden in de stille verkoop. Goed om te weten: als we voor u aankopen, telt maar één ding. Het beste pand voor uw bedrijf: bij welke (collega-)makelaar dat pand ook te koop staat.

Bezichtiging van potentiële bedrijfspanden

Hebben we één of meerdere geschikte panden gevonden? Dan is het tijd voor de bezichtiging. Onze bedrijfsmakelaar beoordeelt daarbij onder meer de bouwkundige staat van het pand. Kan de dakconstructie in de toekomst bijvoorbeeld zonnepanelen dragen of moet u op termijn grote investeringen doen om uw pand te verduurzamen? Verder adviseren we u bijvoorbeeld over indelingsmogelijkheden, kadastrale splitsingen, bestemmingsmogelijkheden en toekomstige planologische ontwikkelingen in de omgeving.

Kies net als andere ondernemers voor ruim 50 jaar ervaring en lokale marktkennis.

Professioneel onderzoek, scherpe onderhandelingen

Als ondernemer wilt u niet teveel betalen en geen verrassingen achteraf. Daarom doen onze bedrijfsmakelaars grondig onderzoek naar alle relevante publieke en privaatrechtelijke documenten van het pand. Ook ontzorgen of assisteren ze u graag in de onderhandelingen. Doordat we jaarlijks tientallen transacties begeleiden, weten we als geen ander wat op dit moment marktconforme aankoopprijzen zijn.

Bedrijfsmakelaars kopen een bedrijfspand aan

Werk samen met een ingespeeld team van makelaars, taxateurs en commercieel, juridisch medewerkers

Maak een afspraak met de bedrijfsmakelaar

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe bedrijfspand past bij uw onderneming? En wilt u geen verrassingen achteraf? Schakel dan één van onze bedrijfsmakelaars in. De bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars zorgt voor de beste deal. Neem contact op met één van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk. De afspraak is gratis en vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact op over de aankoop van een bedrijfspand

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.