Skip to content

Over Midden Nederland Makelaars

Aangenaam. Wij zijn Midden Nederland Makelaars. Met zes vestigingen en een team van NVM-makelaars, gecertificeerde taxateurs en ondersteunend medewerkers één van de grootste makelaarskantoren van de Gelderse Vallei en de regio Noord-West Veluwe. Wij helpen jaarlijks tientallen inwoners uit uw omgeving om snel en tegen de juiste prijs een woning te kopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren. Wat kunnen we voor u betekenen?

icon-check-thin

50 jaar ervaring

We hebben onze sporen verdiend in de lokale woningmarkt.

icon-check-thin

Lokale marktkennis

Onze makelaars doen tientallen transacties per jaar in uw omgeving.

icon-check-thin

Bewezen kwaliteit

Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij NVM en NVRT-gecertificeerd

Betrokken bij de omgeving waar u woont

Onze makelaars en taxateurs wonen zelf in de regio. Met kantoren in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk kunt u altijd in de buurt binnenlopen als u vragen heeft. Wel zo’n prettige gedachte. Als lokaal makelaarskantoor zijn we natuurlijk betrokken bij wat er speelt in uw omgeving en steunen we het lokale verenigingsleven.

Persoonlijke aandacht, optimale bereikbaarheid

Ook al zijn we één van de grootste makelaarskantoren van Midden-Nederland, toch kunt u rekenen op een persoonlijke werkwijze. U kunt bijvoorbeeld gewoon appen met onze makelaars en taxateurs. En belt u met één van onze kantoren? Dan is er altijd een medewerker beschikbaar die uw situatie kent en u verder kan helpen.

Kennis maken met ons team in uw woonplaats?

Ook expertise in bedrijfsonroerend goed, agrarisch en landelijk vastgoed en hypotheken

Midden Nederland Makelaars kent nog drie disciplines. Maak ook kennis met onze collega’s in bedrijfsonroerend goed, agrarisch en landelijk vastgoed en hypotheken. Samen vormen we het meest complete makelaarskantoor van de Gelderse Vallei en Noord-West Veluwe. We ontmoeten u graag bij u thuis of in één van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.

icon-check-thin

Ruime keuze

Grootse aanbod aan huur- en koopwoningen in de regio.

icon-check-thin

Nieuwbouwspecialist

Aannemers en projectontwikkelaars verkopen nieuwe huizen graag samen met ons.

icon-check-thin

Moderne aanpak

Videobellen, een online woningdossier: we maken het u graag gemakkelijk!