Skip to content

Waarom een NVM makelaar?

NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM. De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij. De NVM heeft meer dan 100 jaar ervaring. Wilt u uw huis verkopen? Kies voor een NVM makelaar. Met een NVM makelaar kiest u voor deskundigheid en kwaliteit. Midden Nederland Makelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk is aangesloten bij de NVM en biedt dus op alle zes vestigingen deze kwaliteit.

NVM makelaar Midden Nederland staat voor topkwaliteit

Een NVM makelaar heeft de makelaarsopleiding afgerond. Ieder jaar volgt de makelaar nascholing, om de kennis actueel te houden. De NVM makelaar kent ook de lokale woningmarkt. De makelaar weet welke ontwikkelingen er spelen, kent de prijzen en is op de hoogte van alle aspecten rondom het kopen en verkopen van huizen. Verder is de NVM makelaar altijd als eerste op de hoogte van nieuwe huizen in de verkoop of verkochte woningen. Via de NVM heeft de makelaar toegang tot een uitgebreide database. Tot slot moet de NVM makelaar zich houden aan de erecode die de NVM heeft ingesteld. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare makelaar.

Midden Nederland Makelaars is lid van de NVM

De ervaren makelaars van MNM zijn lid van de NVM. Dit geldt voor alle makelaars van MNM Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Als u uw huis wilt verkopen, is Midden Nederland Makelaars mede daarom de beste partij. De ervaren NVM makelaar zorgt voor de beste prijs voor uw huis. De makelaar van MNM kent het aanbod, maar ook de vraag. De makelaar is op de hoogte van de mogelijkheden om uw huis te verkopen en baseert daarop de vraagprijs. De makelaar is een ervaren onderhandelaar en zet alle ervaring en lokale marktkennis in om de beste prijs voor uw huis uit te onderhandelen.

Persoonlijke aandacht bij NVM-lid Midden Nederland Makelaars

Persoonlijke aandacht is een groot voordeel van makelaar Midden Nederland, zeker ook ten opzichte van een internetmakelaar. U kunt heel duidelijk aangeven wat uw wensen zijn en de makelaar speelt daar met zijn strategie feilloos op in. Het maatwerk dat deze makelaar u biedt, is alleen mogelijk na een persoonlijk gesprek met uw wensen en behoeften. Wilt u snel verkopen of hebt u juist helemaal geen haast? Hoe wilt u de bezichtigingen het liefst aanpakken? Hoe wilt u dat uw huis gepresenteerd wordt? De makelaar van MNM spreekt alles met u door en zorgt voor een uitstekend verkoopproces. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ontdek meer over NVM-lid Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars staat voor u klaar!