Skip to content

Bedrijfspand verhuren

Wilt u (een deel van) uw bedrijfspand verhuren of zoekt u nieuwe huurders voor een beleggingspand? Met vier ervaren NVM-bedrijfsmakelaars, vijftig jaar regionale marktkennis en een groot zakelijk netwerk zijn uw verhuurkansen optimaal!

icon-check-thin

Ervaren NVM-bedrijfsmakelaars

Onze makelaars doen alleen zakelijke transacties.

icon-check-thin

Groot regionaal zakelijk netwerk

We weten welke bedrijven nu ruimte zoeken.

icon-check-thin

Zes lokale makelaarskantoren

In Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk.

Bedrijfspand verhuurd

Bedrijfspand verhuren met een datagedreven strategie

Doordat we jaarlijks tientallen bedrijfspanden verhuren in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten en Harderwijk, weten we als geen ander hoe verhuurders afwegingen maken. Ook brengen we data in over eerdere transacties. Welke huurprijs en condities kunt u op dit moment vragen? Die kennis zorgt voor een betere verhuurstrategie.

Benieuwd naar de condities van recente verhuurdeals?

Ontdek het in een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaren bedrijfsmakelaars met een groot regionaal netwerk

Het vinden van de juiste huurder voor uw bedrijfspand? Dat vraagt om een actieve aanpak. Onze NVM-bedrijfsmakelaars hebben een groot zakelijk netwerk. Ze zijn betrokken bij ondernemersverenigingen, aanwezig op netwerkbijeenkomsten en regionale evenementen. Zo weten ze vaak als eerste welke ondernemers verhuisambities of uitbreidingsplannen hebben. En zo heeft u nog meer kans om uw bedrijfspand te verhuren.

Optimale presentatie van uw bedrijfspand

Natuurlijk zetten we daarnaast alle moderne middelen in om uw bedrijfspand te verhuren. Met driedimensionale plattegronden, 360°-foto’s, video’s en dronebeelden geven we potentiële huurders op onze website en op Funda in Business een uitstekende indruk van uw bedrijfspand. Ook brengen we met brochures en advertenties in de zakelijke media uw bedrijfspand gericht onder de aandacht van de juiste doelgroep.

Vrijblijvend gesprek over de verhuur van uw bedrijfspand

Benieuwd hoe we de verhuur van uw bedrijfspand zouden aanpakken? Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek. Daarin brengen we uw verhuurwensen in kaart. Wilt u een volledige bedrijfshal, kantoorpand of winkel verhuren? Of gaat het om een deel daarvan? Voor welke periode wilt u uw bedrijfspand verhuren, tegen welke voorwaarden en aan welk type huurder? Ook denken we alvast mee over een mogelijke verkoopstrategie!

Bedrijfsmakelaar Gelderland

Uw bedrijfspand binnenkort op Funda in Business?

Neem vrijblijvend contact met ons op over de verhuur van een bedrijfspand

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.