Skip to content

Over Midden Nederland Hypotheken

Aangenaam. Wij zijn Midden Nederland Hypotheken. Een onafhankelijke hypotheekbemiddelaar met vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Wij helpen dagelijks woningkopers om een hypotheek te vinden die het beste bij hen past. Met een lage rente én goede voorwaarden. En heeft u al een hypotheek? Dan kijken we samen of u kunt besparen door over te sluiten!

icon-check-thin

Altijd een lage rente

We vergelijken meer dan 30 aanbieders voor het beste hypotheekaanbod.

icon-check-thin

Moderne aanpak

Videobellen, een online hypotheekdossier: we maken het u graag gemakkelijk!

icon-check-thin

★★★★★

Klanten beoordelen ons met een 9,8!

De beste hypotheek met een onafhankelijke hypotheekadviseur

Midden Nederland Hypotheken is een onafhankelijke hypotheekbemiddelaar. Daarom kunt bij ons kiezen uit meer hypotheken dan wanneer u bijvoorbeeld bij een bank binnenstapt. Onze hypotheekadviseurs kijken welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie past. Het maakt voor ons niet uit voor welke hypotheekverstrekker u uiteindelijk kiest. We spreken namelijk vooraf een duidelijk, vast bedrag af voor ons hypotheekadvies.

Over ons

Hypotheek adviseur van Midden Nederland Hypotheken

Geen stress bij het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek

Als u een woning gaat kopen, komt er veel op u af. Onze hypotheekadviseurs loodsen u stap voor stap door dat proces. We leggen in begrijpelijk taal uit wat u te wachten staat en onderhouden voor u de contacten met de hypotheekverstrekker, de verzekeraar, de makelaar, de taxateur en de notaris. Natuurlijk krijgt u ook steeds op tijd een seintje als u gegevens moet aanleveren. Dat doet u eenvoudig via ons beveiligde online hypotheekdossier.

Alles onder één dak: dat scheelt veel tijd!

Bij Midden Nederland Hypotheken kunt u niet alleen een hypotheek afsluiten, maar ook een woonlastenverzekering en overlijdensrisicoverzekering. Wel zo gemakkelijk. En doordat onze makelaars in hetzelfde pand zitten, kunnen we nog sneller schakelen en kunt u afspraken combineren. Dat bespaart u veel tijd.

Regelmatig een gratis onderhoudsgesprek over uw hypotheek

Is er gezinsuitbreiding op komst of zijn de kinderen juist uitgevlogen? Bent u meer gaan werken? Of is uw woning sterk in waarde gestegen? Na het afsluiten van uw hypotheek kan er veel veranderen. Daarom maken we om de paar jaar een afspraak voor een gratis onderhoudsgesprek. We kijken dan of uw hypotheek nog steeds bij u past en of er misschien mogelijkheden zijn om uw maandlasten te verlagen.

icon-check-thin

Deskundig

hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) of bij de Federatie Financiële Planning (FFP)

icon-check-thin

Betrouwbaar

Midden Nederland Hypotheken staat als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunningsnummer 12016471.

icon-check-thin

50 jaar ervaring

We zijn al decennialang een vertrouwde speler op de woning- en hypotheekmarkt in Midden-Nederland.

Korte lijnen met onze collega-makelaars

Midden Nederland Makelaars kent nog drie disciplines. Maak ook kennis met onze collega’s in de woningmakelaardij, bedrijfsonroerendgoed en agrarisch en landelijk vastgoed. Samen vormen we het meest complete makelaars- en hypotheekkantoor van de Gelderse Vallei en Noord-West Veluwe. We ontmoeten u graag bij u thuis of in één van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.