Skip to content

Bekijk hier onze verkochte projecten uit het verleden

Bloementuin fase 2B, Barneveld

De wijk Bloementuin maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Bloemendal, in Barneveld-Noord. De wijk komt op een plek waar al veel oude bomen staan en langgerekte waterpartijen liggen. Hierdoor voelt de nieuwbouwbuurt direct al volwassen aan. Door de lange, smalle en vooral groene woonstraten straalt de buurt een knus gevoel uit. Hier ontmoet je gemakkelijk je buren op straat voor een praatje, en stoepranden de buurtkinderen gezellig samen. Vogels vliegen naar hun nestkastjes aan de huizen, planten groeien hier weelderig.

Villa Nautena, Nijkerk

Verkocht: 3 exclusieve appartementen in Nijkerk!

In ‘Villa Nautena’ kunt u comfortabel en exclusief te wonen op een zeldzaam fraaie locatie. Op het voormalig scoutingterrein aan de Holkerweg/Nautenaseweg in Nijkerk wordt in een kleinschalig nieuwbouwplan een appartementenvilla met 3 appartementen gerealiseerd.

De Enk, Barneveld

Vlakbij het centrum van Barneveld treft u de wijk De Enk. Een unieke wijk, waarin ‘groen wonen’ het sleutelwoord is. De 24 stoere, robuuste woningen staan namelijk in een volwassen groene omgeving. De Enk heeft een speciaal ingerichte speel/recreatieplek middenin het hart van het nieuwe buurtje. Jong en oud gaat er veel plezier aan beleven. De ligging aan het water geeft een extra dimensie aan het wonen in De Enk.

Door de verschillende samenstellingen van de woonclusters is er een rijk en gevarieerd beeld gecreëerd. De verscheidenheid aan (sierfruit)bomen, hagen, grassen, bloemrijke kruidenplanten en oeverplanten zorgen ervoor dat er ieder seizoen wat te zien valt in De Enk.

Bloemendal - Bloementuin fase 1, Barneveld

Wonen met de natuur overal om u heen.
De wijk Bloementuin maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Bloemendal, in Barneveld-Noord. De wijk ligt op een plek waar al veel oude bomen staan en langgerekte waterpartijen liggen. Door de lange, smalle en vooral groene woonstraten straalt de buurt een knus gevoel uit. Vogels vliegen naar hun nestkastjes aan de huizen, planten groeien hier weelderig. Hier komt u helemaal tot rust!

De Kwekerij, Garderen

In Garderen zijn de laatste woningen opgeleverd van nieuwbouwproject De Kwekerij. De nieuwe bewoners ontvingen de sleutels uit handen van Van de Kolk Bouw. Deze bouwde de woningen aan de Koningsdreef in Garderen, op het voormalige terrein van Kloezeman Hoveniers. Vandaar ook de naam van het plan. De wijk omvat in totaal 26 woningen.

Holzenbosch, Voorthuizen

Aan de rand van de nieuwe wijk Holzenbosch in Voorthuizen worden 23 starterswoningen gebouwd. Optimaal genieten van een energiezuinige en duurzame woning in de buurt van al het moois dat Voorthuizen te bieden heeft.

 

Burgthoven III, Barneveld

Wonen in Burgthoven III, wie wil dat niet? Wonen in een nieuwbouwwoning met de sfeer van vroeger. De nieuwe kinderrijke woonwijk aan de zuidkant van de gemeente Barneveld wordt opgesierd met een klein aantal tot de verbeelding sprekende woningen. Wonen als een vorst, in de sfeer van de jaren 30, maar met de gemakken van nu én ook nog op een unieke plek. Dat is waar Burgthoven III voor staat!

Het Aardhuus, Uddel

Op de Veluwe aan de rand van het dorp Uddel ligt de nieuwe woonwijk “Aardhuus”. Gelegen in de directe nabijheid van uitgestrekte bossen van het Kroondomein met bijbehorende indrukwekkende flora en fauna. In deze ruim opgezette woonwijk, met in de toekomst ruim 100 woningen, wordt een heel divers scala woningen aangeboden. Het wordt een gevarieerde wijk met een fantastische ligging: omgeven door natuur, maar met de bewoonde wereld nooit op grote afstand