Skip to content

Stappenplan verhuizen

Stap voor stap
In vier stappen verhuist u naar een ander huis. De makelaar van MNM zorgt ervoor dat verhuizen geheel volgens plan verloopt.

01

Tijd om te ontdekken
Het begint te kriebelen. Is dit het juiste moment om te verhuizen naar een ander huis? Welke wijk of welk dorp spreekt u aan? De ontdekkingsreis start.

Ontdekkingsreis om een huis te kopen

Gezinsuitbreiding of juist de kinderen het huis uit. Momenten waarop u eraan denkt om te gaan verhuizen. De makelaar van MNM helpt u in deze fase. Op de website kunt u al rondkijken naar de huizen die te koop staan of de nieuwbouwprojecten. En voor infomatie over de wijk schakelt u de makelaar van Midden Nederland in. Vanzelfsprekend wilt u op de hoogte blijven van actueel nieuws en nieuw aanbod. Midden Nederland Makelaars toont u regelmatig te koop staande huizen via e-mail of de MNM App. Zo weet u steeds beter wat uw persoonlijke voorkeuren zijn. En dat is wel zo prettig op het moment dat u daadwerkelijk een huis gaat kopen.

02

Tijd voor oriëntatie
Tijd voor een bezoek aan de makelaar. Op basis van uw wensen gaat de makelaar op zoek naar een geschikte woning. En uw huidige koopwoning? De makelaar van MNM onderhandelt voor u, om uw huis voor de beste prijs te verkopen.

Vlot verkopen van uw huis

De verkoop van uw huis vereist vakkennis van een makelaar. Daarom kiest u voor Midden Nederland Makelaars. MNM is niet voor niets de grootste makelaar van de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. De unieke mediapresentatie van te koop staande woningen en uitgebreide lokale marktkennis tonen de expertise van de makelaars en vastgoedspecialisten aan. Onze makelaar gaat altijd mee tijdens een bezichtiging en koppelt direct het resultaat aan u terug.

Zoektocht naar een ander huis
Oriënteren op een ander huis kan een hele zoektocht zijn. Daarom is hulp van een ervaren makelaar gewenst. Op basis van uw wensen weet Midden Nederland Makelaars al een overzicht van huizen aan te bieden, zodat u allereerst een goede keuze kunt maken over de woonplaats, de wijk en het type huis. Verder presenteren wij op mnm.nl het aanbod huizen met eerlijke, professionele foto’s, 3D-plattegronden en videobeelden.

Artikelen:

03

Tijd voor een beslissing
Zet u uw huis in de verkoop via MNM, dan sluiten wij de beste deal voor u als verkoper. Hebt u Midden Nederland als aankoopmakelaar ingeschakeld? De makelaar behartigt dan úw belangen in de onderhandeling. Hoe dan ook, het is tijd om de koop af te ronden.

Transparant proces en uitgebreid mediapakket om uw huis te verkopen

Met een actief verkoopbeleid en een zeer uitgebreid mediapakket toont MNM uw huis aan de woningzoekenden. Online en offline, met foto’s, video en plattegronden. Ook benaderen we woningzoekenden met passend zoekprofiel actief.

De biedingen die wij als makelaar ontvangen op uw huis bespreken we altijd met u. Zo bent u op de hoogte tijdens het gehele proces. Dat is een fijn gevoel. Als het moment komt waarop u akkoord gaat met de prijs, verzorgt de makelaar de gehele afhandeling. De koopovereenkomst wordt opgemaakt en door beide partijen ondertekend. Vele woningverkopers gingen u voor en lieten een review achter op onze website. Reviews waarop we trots zijn.

Een makelaar voor u als koper
De makelaar van MNM inschakelen bij het kopen van een huis. Steeds meer huizenkopers zien de voordelen van een aankoopmakelaar. Kennis van de woningmarkt, voor- en nadelen van de omgeving, controle op de bouwkundige staat van het huis dat u op het oog hebt. En wat denkt u van bestemmingsplannen, eigendomsbewijzen en splitsingsaktes? De aankoopmakelaar beoordeelt deze voor u en houdt het overzicht. Uiteindelijk belandt u in de onderhandelingsfase. De aankoopmakelaar van Midden Nederland realiseert de beste deal voor u.

Artikelen:

04.

Tijd voor de sleuteloverdracht
De koopovereenkomst is getekend. Alleen nog even langs de notaris. Dan kan de verhuiswagen worden gevuld.

Afhandeling bij de notaris

De notaris is gekozen en de hypotheek wordt verstrekt. Voordat de makelaar met u naar de notaris gaat, zorgen we ervoor dat het huis volgens afspraak wordt opgeleverd. Met de makelaar van Midden Nederland gaan de koper en de verkoper met elkaar om de tafel, om af te spreken welke zaken in het huis achterblijven en wat wordt meegenomen. Ook tijdens de sleuteloverdracht bij de notaris is de makelaar aanwezig. Zo zorgen we voor een vlekkeloze start en geniet u snel van uw huis.

Artikelen: