Skip to content

Investeren in vastgoed

Wilt u uw eerste beleggingspand kopen? Of uw beleggingsportefeuille uitbreiden, taxeren of (deels) afstoten? De ervaren taxateurs en deskundige bedrijfsmakelaars van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars gaan samen met u voor het hoogste rendement!

icon-check-thin

Goed ingevoerd

Wij weten welke panden er binnenkort op de markt komen.

icon-check-thin

Onafhankelijk advies

Wij bezitten zelf geen vastgoed en hebben dus geen belangen.

icon-check-thin

Bewezen deskundig

Wij zijn aangesloten bij NVM Business, NVRT, TMI en RICS.

Een bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars plaats een verkochtbord bij een bedrijfspand

Direct beleggingspanden bekijken?

Actueel aanbod aan beleggingspanden

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars is één van de grootste makelaars van Midden-Nederland. We hebben dan ook regelmatig nieuwe beleggingspanden voor u in onze portefeuille. Het gaat om winkels, kantoren en bedrijfshallen met (bedrijfs)woningen in de regio Barneveld, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Sommige vastgoedeigenaren doen hun transacties liever onder de radar. Vraag daarom ook naar ons stille aanbod aan beleggingspanden.

Beter beleggen met onze regionale marktkennis

Investeren in vastgoed kan u een mooi rendement opleveren, maar is niet zonder risico’s. Onze bedrijfsmakelaars kennen de regionale vastgoedmarkt. Ook zijn ze goed op de hoogte van regionale ruimtelijke ontwikkelingen. Hierdoor weten ze als geen ander welke locaties en panden de meeste potentie bieden en met welke beleggingsstrategie u uw rendementsdoelen realiseert. Ook kunnen ze u onderbouwd adviseren over risicospreiding en de opbouw van een diverse beleggingsportefeuille.

Wilt u een keer sparren over beleggingen?

Maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking met banken, accountants en notarissen

Onze gespecialiseerde NVM-bedrijfsmakelaars zijn uiteraard op de hoogte van de financiële, fiscale en juridische spelregels waar u als belegger mee te maken heeft. Daardoor kunnen we snel en soepel schakelen met onder meer banken, accountants en notarissen. Dat scheelt u vaak tijd en levert regelmatig ook financiële besparingen op.

Beleggingspanden laten taxeren door een specialist

Heeft u al een vastgoedportefeuille opgebouwd en wilt u die laten taxeren? De taxateurs van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd in de taxatie van beleggingspanden en exploitatiegebonden vastgoed (going concern). Daarbij kijken we verder dan de stenen en schatten we ook zaken als uw contracten, good will en exploitatieperspectief op waarde.

Beleggingspand verkopen of beleggingsportefeuille afstoten

Overweegt u om uw beleggingsportefeuille geheel of gedeeltelijk te verkopen? Midden Nederland Bedrijfsmakelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van beleggers die op zoek zijn naar mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de informatie die u ons ter beschikking stelt.

Neem vrijblijvend contact op over het investeren in bedrijfsonroerendgoed

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.