Skip to content

Huis verhuren

Voor korte of lange termijn een appartement of huis verhuren? Via Midden Nederland Makelaars bereikt u snel veel kandidaten. Onze NVM-verhuurmakelaars selecteren zorgvuldig de juiste huurder voor u. Geen zorgen dus, wel het rendement!

icon-check-thin

Groot bereik

Via ons zoekbestand en Funda

icon-check-thin

Geen gedoe

Wij verzorgen de screening van huurders.

icon-check-thin

Privacy

Stille verhuur ook mogelijk.

Snel uw huis verhuren tegen een mooi rendement

Wilt u snel uw huis verhuren? Mooi! Wij hebben namelijk honderden woningzoekenden in ons bestand. Kort na uw verhuuropdracht ontvangen ze van ons een mail waarin we uw huurwoning presenteren. Ook brengen we uw huurwoning of huurappartement onder de aandacht via Funda, onze website en de MNM App. Zo heeft u snel de juiste huurders gevonden.

Uw huis verhuren in Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk of Ermelo

Deskundig advies, scherpe verhuurcourtages

Zonder zorgen uw huis verhuren: zo doen we dat!

Midden Nederland Makelaars verzorgt voor u de financiële screening van potentiële huurders. Kunnen ze de maandlasten dragen? Bij twijfel voeren we een extra NVM-Woontoets uit. Zo weet u zeker dat u geen huurders met criminele antecedenten of een betaalachterstand in huis haalt. Uiteraard heeft u ook geen omkijken naar bezichtigingen, huurcontracten en opleveringsinspecties.

Wet goed verhuurderschap

In het kader van de Wet goed verhuurderschap past Midden Nederland Makelaars een werkwijze toe die gericht is op het voorkomen van woondiscriminatie.

Verhuur uw eigen huis

Zo snel mogelijk uw huis verhuren, tegen de beste prijs?

Ook tijdelijke verhuur en stille verhuur mogelijk

Wilt u uw huis enkele maanden verhuren, bijvoorbeeld omdat u naar het buitenland gaat? Ook dat kan. In ons bestand hebben wij woningzoekenden die voor een aantal maanden een huis of appartement zoeken. Bijvoorbeeld omdat hun nieuwbouwwoning nog niet klaar is en de oude woning al verkocht is. Naast tijdelijke verhuur is ook stille verhuur een optie. Daarbij komt uw huurwoning niet online, maar schakelen we rechtstreeks met kansrijke huurkandidaten. Zo blijft uw privacy maximaal gewaarborgd.

Deskundig advies van een NVM-verhuurmakelaar

Alle verhuurmakelaars van Midden Nederland Makelaars zijn geschoold door de NVM en beschikken over uitgebreide markt- en vakkennis. Hierdoor kunnen ze u adviseren over de optimale verhuurprijs van uw woning of appartement. Ook informeren ze u graag over bijvoorbeeld de mogelijkheden om tijdelijk te verhuren op basis van de Leegstandswet. Maak een vrijblijvende afspraak met een verhuurmakelaar van een kantoor bij u in de buurt.

Neem vrijblijvend contact op om uw huis te verhuren

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.