Skip to content

Huis verkopen

Uw huis verkopen. Dat is een grote en misschien ook spannende stap. Kies daarom voor het grootste makelaarskantoor van Midden-Nederland. Met meer dan tien ervaren, lokale makelaars die uw woning voor de beste prijs verkopen.

icon-check-thin

Meeste transacties

Wij verkopen jaarlijks de meeste huizen in Midden-Nederland.

520+

icon-check-thin

Lokale marktkennis

Onze makelaars zijn ervaren en thuis in uw omgeving.

50 jaar

Lees meer over
icon-check-thin

Tevreden verkopers

Meer dan 200 tevreden verkopers bevelen ons aan.

9,2

Vrijblijvend kennismaken + een gratis waardebepaling van uw huis

We snappen dat u een goed gevoel wilt hebben bij de makelaar die uw huis verkoopt. Daarom komen we graag kennismaken. Daarbij geven wij u meteen een inschatting van de marktwaarde van uw huis. Ook leggen we uit hoe we dat zouden aanpakken: uw huis verkopen. U kunt na afloop rustig beslissen. Het eerste gesprek en de waardebepaling zijn vrijblijvend.

De beste presentatie om uw huis te verkopen

Mogen we uw huis verkopen? Dan zetten we uw woning op alle mogelijke manieren in de spotlights bij potentiële kopers. Dat doen we via Funda, advertenties in lokale kranten, onze website, social media en via mailings naar honderden woningzoekers die bij ons staan ingeschreven. Met professionele foto’s, een woningvideo en 3D-plattegrond krijgen potentiële kopers de juiste eerste indruk. Laat die bezichtigingen maar komen!

MNM werkt samen met een professionele woningfotograaf voor de styling van uw woning
icon-check-thin

Gemakkelijk online samenwerken

Lever eenvoudig informatie en documenten aan via ons online portaal.

icon-check-thin

Snel antwoord op vragen

App met uw makelaar of schakel met één van onze assistenten op kantoor.

icon-check-thin

Altijd op de hoogte

We kondigen bezichtigingen op tijd aan en informeren u snel na afloop.

Dé makelaar in Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo

Benieuwd wat uw woning waard is?

Onze gecertificeerde woningtaxateurs helpen u snel aan een betrouwbaar taxatierapport.

Uw huis verkopen met een slimme verkoopstrategie

Doordat we veel huizen verkopen in de regio, weten we als geen ander hoe u op dit moment de beste prijs voor uw woning krijgt. We stemmen vooraf met u de verkoopstrategie af. Zetten we hoog in en mikken we op die ene koper? Blijven we juist precies onder die psychologisch aantrekkelijke vraagprijs, waardoor de kans bestaat dat kijkers tegen elkaar opbieden? Wij adviseren, u bepaalt hoe we uw huis verkopen!

Gaat u uw huis verkopen? Dan komt er veel op u af. Zeker als uw huis eenmaal op Funda staat en de eerste kijkers zich aandienen. Het kan zijn dat u een periode veel mensen over de vloer krijgt. We maken daar vooraf goede afspraken over. We proberen bezichtigingen zoveel mogelijk achter elkaar te plannen en informeren u minimaal een dag van tevoren.

We ontzorgen u tot aan de laatste handtekening

Na elke bezichtiging informeren we u snel over de indruk van de kijkers. Soms hebben we het eerste bod dan al op zak. We bespreken wat een slimme reactie is, waarna onze ervaren makelaars voor u het maximale uit de onderhandelingen halen. Qua verkoopprijs, verkoopcondities én overdrachtstermijn. Is de verkoop rond? Dan blijven we er voor u en nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen. Van het koopcontract tot de opleverinspectie en de begeleiding van de overdracht bij de notaris. Uw huis verkopen zonder zorgen, dat is het idee!

Vrijblijvend contact over de verkoop van uw huis

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Check

    Wat is uw huidige adres?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.