Skip to content

Bedrijfspand verkopen

Uw bedrijfspand verkopen? Midden Nederland Makelaars is dé regionale bedrijfsmakelaar van Midden-Nederland. Met zes NVM-bedrijfsmakelaars en een groot zakelijk netwerk zorgen we voor een snelle verkoop tegen de beste prijs.

icon-check-thin

Datagedreven aanpak

Gebaseerd op tientallen transacties per jaar.

icon-check-thin

Gebundelde expertise

Van zes gespecialiseerde NVM-bedrijfsmakelaars.

icon-check-thin

Lokale marktkennis

We kennen de kopers in de regio.

De juiste strategie voor de verkoop van uw bedrijfspand

Het verkopen van uw bedrijfspand begint met het bepalen van een strategie. Wat is uw doelstelling? Welke mogelijkheden bieden uw pand en voor welke doelgroep is uw locatie interessant? Wat is een marktconforme verkoopprijs in deze tijd? Doordat we jaarlijks tientallen transacties in de regio begeleiden, beschikken we over waardevolle data en referenties. Op basis daarvan kunnen we samen een slimme en effectieve strategie bepalen voor de verkoop van uw kantoor, winkel of bedrijfshal.

Werk samen met een ingespeeld team van makelaars, taxateurs en commercieel, juridisch medewerkers

Professionele verkooppresentatie van uw bedrijfspand

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars presenteert uw bedrijfspand op Funda in Business én op onze eigen website. Video’s, 360-gradenfoto’s, dronebeelden en gedetailleerde plattegronden geven potentiële kopers een optimale indruk van uw bedrijfspand. Daarnaast zorgen we voor professionele presentatiebrochures en advertenties. Met een slimme marketingstrategie brengen we uw bedrijfslocatie online en offline onder de aandacht van de juiste koper(s).

We kennen de weg op uw bedrijventerrein of in uw winkelgebied

Lokale marktkennis + regionaal werkgebied = grotere verkoopkans

Met zes vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk kennen we de regio als onze broekzak. We weten niet alleen de weg op alle bedrijventerreinen, industriegebieden en in de winkelstraten. We kennen ook de bedrijven met groeiambities en ondernemers met verhuisplannen. Die combinatie van lokale marktkennis en een regionaal werkgebied vergroten uw kansen om snel tegen de juiste prijs te verkopen.

Een bedrijfsmakelaar die aan alle details denkt

De verkoop van een bedrijfspand is een complex proces. Onze bedrijfsmakelaars loodsen u daar stap voor stap doorheen. Daarbij kijken we steeds naar kansen, bijvoorbeeld op financieel en fiscaal gebied. Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld om de omzetbelasting of overdrachtsbelasting te verlagen? Ook denken we graag proactief mee over bijvoorbeeld herplaatsing of herhuisvesting van uw onderneming.

Bedrijfspand in Midden Nederland

Benieuwd naar recente verkoopprijzen van vergelijkbare bedrijfspanden?

Onze bedrijfsmakelaars zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur of op afspraak. Neem contact op met Midden Nederland Makelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Ermelo, Putten of Harderwijk als u meer wilt weten over het verkopen van uw bedrijfspand.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de verkoop van een bedrijfspand

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.