Skip to content

Taxatie agrarisch onroerend goed

Voor een goede waardebepaling gaat u naar de meest ervaren taxateur voor het buitengebied. Midden Nederland Makelaars is al ruim vijftig jaar actief en doet jaarlijks vele taxaties van agrarisch bedrijven en van landelijk vastgoed.

icon-check-thin

Bewezen kwaliteit

Onze taxateurs zijn NRVT- en REV-gecertificeerd voor agrarisch en landelijk vastgoed. Ook beschikken we over een RICS-accreditatie.

icon-check-thin

Eigen specialisten

In milieurechten, vergunningen, productierechten, sloopmeters en onteigeningen.

icon-check-thin

Lokale marktkennis

We zijn thuis op het platteland in de Gelderse Vallei en Noord-West Veluwe.

Ervaren taxateurs in het buitengebied

Onze taxateurs verzorgen regelmatig taxaties van agrarische bedrijven en agrarische grond. We kennen daarbij de specifieke aandachtspunten als het gaat om de waardering van bijvoorbeeld kalverhouderijen, pluimveebedrijven, melkveehouderijen of varkensbedrijven. Naast de taxatie van agrarisch vastgoed verzorgen we ook taxaties van bijvoorbeeld campings, woonboerderijen, landhuizen en andere panden in het buitengebied.

We kennen de weg op het platteland en spreken uw taal

Makelaars van Midden Nederland taxeren agrarisch onroerend goed

Zo taxeren we uw agrarisch bedrijf

Wilt u stoppen met uw agrarisch bedrijf, bijvoorbeeld bij gebrek aan een bedrijfsopvolger of toekomstperspectief in de markt? Dan verzorgt een agrarisch taxateur van Midden Nederland Makelaars de taxatie van uw boerderij, de schuren en de agrarische grond. Omdat geen twee agrarische panden of agrarische stukken grond hetzelfde zijn, wordt uw eigendom uitgebreid opgenomen en gewaardeerd. Ook vindt er onderzoek plaats naar vergunningen, bestemmingsplannen en brengen we eventueel de waarde van slooprechten en productierechten in kaart.

Taxatie landelijk vastgoed

Taxaties voor financieringen, maatschappen en meer

Naast taxaties bij bedrijfsbeëindiging voeren de agrarisch taxateurs van Midden Nederland Makelaars ook taxaties van agrarisch onroerend goed uit voor bijvoorbeeld de inbreng of beëindiging van een maatschap of andere vennootschapsvormen. Ook bij het verkrijgen van financieringen, aan- en verkoopbeslissingen, onteigening, (erf)pachtzaken en erfbelasting worden onze agrarisch taxateurs regelmatig ingeschakeld.

Onze taxateurs zijn ingeschreven bij NRVT, TEGoVa en RICS

Vragen of een offerte voor een taxatie

Heeft u vragen over het taxeren van agrarisch onroerend goed en landelijk vastgoed? Of wilt u een vrijblijvende offerte voor de taxatie van uw agrarisch bedrijf? Neem dan contact op met één van de deskundige agrarisch taxateurs van Midden Nederland Makelaars.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de taxatie van agrarisch vastgoed

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.