Skip to content

Huis huren

Zoekt u een mooi huurhuis of huurappartement? Als grootste makelaarskantoor in de regio vindt u bij Midden Nederland Makelaars de meeste huurwoningen. Met onze zoekservice vergroot u bovendien uw kansen om een huis te huren!

icon-check-thin

Wekelijks nieuwe huurwoningen

Van appartementen en eengezinswoningen tot vrijstaande huizen.

icon-check-thin

Gratis zoekservice voor huurhuizen

Altijd als eerste op de hoogte van nieuw huuraanbod.

icon-check-thin

Geen bemiddelingskosten

Onze hulp bij het vinden van een huurwoning is gratis en vrijblijvend.

Huis huren in de vrije sector

Bij Midden Nederland Makelaars vindt u vooral huurwoningen in de vrije sector. Dit zijn huurhuizen met een huurprijs vanaf € 879,66. U heeft voor deze vrije sector huurwoningen helaas geen recht op huurtoeslag. De meeste verhuurders willen dat u een huurwoning voor een periode van minimaal één jaar huurt. Wilt u liever korter een huis huren? Af en toe hebben we ook tijdelijke huurwoningen of huurstudio’s in leegstaande panden beschikbaar.

Woning huren in Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk of Ermelo

Als eerste op de hoogte met onze zoekservice

Wilt u het liefst een huis huren in Barneveld? Zoekt u op korte termijn een huurappartement in Harderwijk? Of toch die betaalbare huurwoning in Nijkerk? Onze verhuurmakelaars hebben regelmatig contact met verhuurders in Midden-Nederland. Ze kijken graag uit naar een huurhuis dat aansluit bij uw wensen. Schrijf u vandaag nog in voor onze gratis zoekservice. Dan hoort u direct per mail of via onze gratis MNM App als we een passend huurhuis voor u hebben!

Een huurhuis of huurappartement bezichtigen

Heeft u een huurhuis of huurappartement gezien dat u aanspreekt? Dan kunt u natuurlijk eerst even vrijblijvend binnenkijken. Houd wel in uw achterhoofd dat huurhuizen en huurappartementen vaak snel weg zijn. Maak daarom vandaag nog een afspraak via één van onze verhuurmakelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk. Voor de zekerheid: dat kost niets en is vrijblijvend!

 

Dé verhuurmakelaar helpt u bij het vinden van uw huur huis

Huis huren? Dit hebben we van u nodig

Bent u enthousiast over een huurhuis? Geef dan bij onze verhuurmakelaar aan dat u het huis wilt huren. We vragen u dan om een aantal documenten. Het gaat bijvoorbeeld om een kopie van uw identiteitsbewijs en loonstrookjes. Zo beoordelen we onder meer of uw inkomen hoog genoeg is om het huis of appartement te huren en of u geen betalingsachterstanden heeft. Uiteindelijk beslist de verhuurder of u het huis mag huren.

Wet goed verhuurderschap

In het kader van de Wet goed verhuurderschap past Midden Nederland Makelaars een werkwijze toe die gericht is op het voorkomen van woondiscriminatie.

Neem vrijblijvend contact op om een huis te huren

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.