Skip to content

Beter verkopen met verkoopstyling

Het eerste dat een potentiële koper van uw huis ziet? Dat zijn waarschijnlijk de foto’s, video en 3D-beelden op Funda. Die moeten direct het juiste gevoel geven. Daarom is verkoopstyling van uw huis standaard onderdeel van onze werkwijze.

icon-check-thin

Tips van de makelaar

Onze makelaar adviseert hoe kleine ingrepen uw huis beter verkoopbaar maken.

icon-check-thin

Styling voor de foto’s

Voor onze fotograaf foto’s maakt, zet ze standaard de puntjes op de ‘i’ in uw interieur.

icon-check-thin

Uitgebreide styling

Ook uitgebreide verkoopstyling mogelijk voor leegstaande en gedateerde woningen.

Uw huis stylen voor verkoop

Snelle en efficiënte verkoopstyling bij elke woning

Voor de presentatie van uw huis schakelen we een professionele woningfotograaf in. De fotograaf stylet waar nodig de verschillende ruimtes in uw huis. Het gaat bij verkoopstyling vaak om kleine ingrepen. Denk aan het verplaatsen van accessoires en uit het zicht leggen van kindertekeningen, speelgoed, fotolijstjes en andere persoonlijke spullen. Dat zorgt voor rustige, neutrale beelden van uw huis. Potentiële kopers kunnen hierdoor beter door uw inrichting heen kijken en zich een voorstelling maken van het huis dat ze eventueel willen kopen. Deze vorm van verkoopstyling bieden we standaard aan op al onze vestigingen, in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Uitgebreide verkoopstyling om uw leegstaande huis te verkopen

Staat uw huis al leeg of is het interieur sterk gedateerd? Dan is het vaak lastig voor kopers om te beoordelen wat er mogelijk is in het huis. Uitgebreide verkoopstyling van uw huis is dan een goede optie. De verkoopstylist voorziet uw huis dan tijdelijk van meubels en accessoires. Er zijn extra kosten verbonden aan uitgebreide verkoopstyling. Die verdient u meestal ruimschoots terug, omdat uw huis sneller en tegen een betere prijs verkocht kan worden.

Meer weten over verkoopstyling door MNM?

Overweegt u om uw huis te verkopen en hebt u vragen over de presentatie van uw huis door Midden Nederland Makelaars? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van (uitgebreide) verkoopstyling? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op over verkoopstyling

Laat bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.