Skip to content

Mis nooit meer een vastgoedkans met onze app

Als eerste weten welke bedrijfspanden te koop of te huur zijn? Download dan de gratis MNM App. Zo heeft u voortaan het regionale aanbod aan commercieel vastgoed altijd in uw broekzak.

icon-check-thin

Voor alle smartphones

Onze app is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

icon-check-thin

Handige alerts

Direct een seintje als er een pand op de markt komt dat aan uw wensen voldoet.

icon-star

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Al honderden tevreden gebruikers.

Download in de app store

Altijd en overal het regionale bedrijfsaanbod op zak

Met de MNM App blijft u gratis en vrijblijvend volledig op de hoogte van het nieuwste aanbod van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars. U krijgt met de MNM App als eerste een actueel overzicht van bedrijfspanden, kantoren en winkels die te koop en te huur staan in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk

Als eerste getipt als u een bedrijfspand wilt kopen of huren

Zoekt u een specifiek type bedrijfspand? Of bent u op zoek naar een bedrijfspand in een specifieke plaats? Maak dan een zoekopdracht in de app aan. U ontvangt dan een alert van onze bedrijfsmakelaar als we een bedrijfspand in de verkoop of verhuur krijgen dat aan uw wensen voldoet. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte, nog voordat het bedrijfspand op Funda verschijnt.

Nooit meer een vastgoedkans missen?

Download nu gratis de MNM app

Makkelijk contact over het kopen of huren van een bedrijfspand

Wilt u een bedrijfspand, kantoor of winkel kopen of huren? De app van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars is natuurlijk gratis. U downloadt de MNM App in de App Store (iPhone) of de Google Play Store (Android-toestel). Ziet u een pand dat u aanspreekt? Dan legt u via de app snel en eenvoudig contact met één van onze NVM-bedrijfsmakelaars. Zo maken we het kopen of huren van een bedrijfspand nog makkelijker.