Skip to content

Taxatie bedrijfspand

Bedrijfspanden taxeren. Dat is een vak apart. Daarom verwijzen banken en accountants naar de gespecialiseerde bedrijfstaxateurs van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars. Kies ook voor bewezen kwaliteit in zakelijke taxaties!

icon-check-thin

Dagelijks taxaties

Door vier bedrijfstaxateurs met lokale marktkennis.

icon-check-thin

Op de shortlist

Rabobank, ABN Amro en ING werken graag met ons samen.

icon-check-thin

Bewezen kwaliteit

Wij zijn NVRT- en TMI-gecertificeerd en RICS-geaccrediteerd

Taxeren van kantoren, bedrijfshallen en winkels

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars taxeert onder meer winkels, kantoren en bedrijfshallen. Dat doen we voor ondernemers, financierders, banken en beleggers. Of het nu gaat om de marktwaarde, huurwaarde, opiniewaarde of beleggingswaarde; we weten aan welke eisen uw taxatierapport moet voldoen. Doordat we goede contacten hebben met accountants, banken en de Belastingdienst kunnen we ook bij complexe taxaties snel schakelen.

Snelle terugkoppeling en geen verrassingen achteraf!

Ontvang binnen 1 werkdag een offerte voor de taxatie van uw bedrijfspand.

Taxatie van speciale objecten en exploitatiegebonden vastgoed

Monumentale complexen, recreatieparken, jachthavens, musea, hotels; ook die kunnen we op waarde schatten. Als RICS-geaccrediteerd taxatiekantoor mogen we namelijk ook exploitatiegebonden vastgoed en commercieel vastgoed met een hoge marktwaarde taxeren. Voor de special valuation van zulke unieke vastgoedobjecten werken we vaak nauw samen met accountants en maken we gebruik van diverse taxatiemethodes.

Twee bedrijfsmakelaars van Midden Nederland Makelaars taxeren een bedrijfspand

Vragen over een zakelijke taxatie?

Complete taxatie met onderzoek naar vergunningen en aktes

Uiteraard bekijken onze taxateurs uw bedrijfspand, waarbij we de maatvoering controleren. Verder doen we onderzoek naar bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, milieuvergunningen en juridische documenten. Ook worden de kadastrale tekeningen, de akte van levering en overige relevante brondocumenten gecontroleerd. Ook vergelijken we uw pand met andere panden. Onze marktkennis en toegang tot NVM-databanken zijn daarbij zeer waardevol.

Met onze betrouwbare taxatierapporten verloopt uw financieringsaanvraag soepeler!

Een extra controle van uw taxatie door een tweede taxateur

Alle taxatierapporten van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars worden beoordeeld door een tweede taxateur. Dat geeft u een extra garantie dat de waarde van uw bedrijfspand zorgvuldig getaxeerd is. Midden Nederland Bedrijfsmakelaars voldoet voor taxaties aan alle eisen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Vraag een taxatie aan

Een taxatie door een bedrijfsmakelaar van Midden Nederland Makelaars is erkend door alle banken en accountantskantoren. Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen één werkdag gratis en vrijblijvend een offerte voor de taxatie van uw bedrijfsobject.