Skip to content

Midden Nederland Makelaars voor agrarisch en landelijk vastgoed

Aangenaam. Wij zijn Midden Nederland Makelaars. Ons team van ervaren agrarisch specialisten assisteert dagelijks bij de aankoop, verkoop en taxatie van agrarische bedrijven, agrarische grond en woonboerderijen op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Met onze specialistische kennis en ervaring behartigen we ook graag uw belangen in het buitengebied. Wat kunnen we voor u betekenen?

icon-shield

Gedegen marktkennis

Jaarlijks vele transacties in agrarische bedrijven, woonboerderijen en agrarische grond.

icon-shield

Eigen specialisten

In agrarische vergunningen, productierechten, sloopmeters, onteigeningen en taxaties.

icon-shield

Ruime ervaring

We zijn al meer dan 50 jaar actief als makelaar en taxateur op het platteland.

Lokaal betrokken, thuis in de agrarische sector

De agrarisch makelaars en rentmeester werken in de gehele regio Veluwe en de Gelderse Vallei. Voor onteigeningszaken en bedrijfsverplaatsing werkt onze onteigeningsdeskundige zelfs landelijk. Met zes vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk kennen we het buitengebied in deze regio door en door. Ook spreken we uw taal doordat we al jaren aan de keukentafel zitten in onder andere pluimveebedrijven, melkveehouderijen, varkensbedrijven en kalverhouderijen. Dat werkt prettig samen!

Werk samen met een ingespeeld team van makelaars en rentmeesters.

Dit team staat voor u klaar!

Van agrarisch vastgoed tot sloopmeters en productierechten

Onze agrarisch makelaars staan boeren bij in de aankoop en verkoop van agrarische bedrijven en grond, maar het werk in het buitengebied is veelzijdiger. Denk bijvoorbeeld ook aan de verkoop van agrarische bedrijven, woonboerderijen, landhuizen, campings, loonwerkbedrijven, horecabedrijven en andere objecten die zich buiten de bebouwde kom bevinden. Behalve voor bemiddeling bij aankoop en verkoop van agrarisch onroerend goed en landelijk vastgoed, kunt u ook bij ons terecht voor wijziging van een bestemmingsplan, onteigening, sloopmeters, productierechten, taxaties en vele andere diensten.

Aangesloten bij NVM en NVR

Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Onze agrarisch makelaars en onze rentmeester beschikken over jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt in het buitengebied. Natuurlijk volgen we regelmatig trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkeling op het platteland en in de agrarische sector. Graag vertellen we u in een vrijblijvend gesprek meer over onze werkwijze.

Ook expertise in wonen, bedrijfsonroerend goed en hypotheken

Midden Nederland Makelaars kent nog drie disciplines. Maak ook kennis met onze collega’s in woningmakelaardij, bedrijfsonroerend goed en hypotheken. Samen vormen we het meest complete makelaarskantoor van de Gelderse Vallei en Noord-West Veluwe. We ontmoeten u graag bij u thuis, bij u op de zaak of in één van onze vestigingen in Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo of Harderwijk.