Skip to content

Landelijk wonen

Bent u op zoek naar een sfeervolle woonboerderij of rustig gelegen woning op het platteland, dichtbij de bossen? Midden Nederland Makelaars is gespecialiseerd in landelijk wonen op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. Vind samen met onze makelaars uw droomwoning.

Huis kopen in Barneveld, Voorthuizen, Putten, Nijkerk, Harderwijk en Ermelo
icon-check-thin

Ruime keuze

In landelijke woningen, woonboerderijen en landelijke bouwkavels.

icon-check-thin

Deskundige begeleiding

Door gespecialiseerde NVM-makelaars in landelijk wonen.

icon-check-thin

50 jaar ervaring

We hebben onze sporen verdiend in landelijk wonen.

Groot aanbod in woonboerderijen en landelijke woningen

De ervaren makelaars van Midden Nederland Makelaars laten u graag kennismaken met de mooiste woonplekken op de Veluwe en in de Gelderse Vallei. U woont er heerlijk rustig in een natuurrijke en gemoedelijke omgeving, met steden als Ede en Amersfoort om de hoek. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld woonboerderijen in de regio Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk. Ook hebben we regelmatig bouwkavels in het buitengebied beschikbaar, waar u zelf uw droomhuis kunt bouwen. Ruime keuze dus in landelijk wonen!

Agrarisch makelaar Gelderland

Vragen over verhuizen naar het platteland?

Woonboerderij op de Veluwe

Zorgeloos verhuizen van de stad naar het platteland

Bij de aankoop van een woonboerderij of woning op het platteland zijn er veel aandachtspunten. Hoe zit het bijvoorbeeld met het bestemmingsplan? Heeft die naastgelegen boerderij uitbreidingsplannen? En hoe zit het bijvoorbeeld met geurcirkels, de slootschouw en erfpacht? Onze agrarisch en landelijk makelaars informeren en adviseren u graag. Zo verhuist u zorgeloos van de stad naar het platteland.

Landelijk wonen op de Veluwe

Interesse in een woonboerderij of landelijke woning

Heeft u een boerderij, woonboerderij, bouwkavel of een landelijke woning op het oog? Neem dan contact op met Midden Nederland Makelaars voor een bezichtiging samen met één van onze specialisten in landelijk wonen. Staat uw droomwoning op het platteland er niet bij? Maak dan gratis een zoekopdracht aan in onze app of geef per telefoon of mail door wat voor landelijke woning, boerderij, bouwkavel of woonboerderij u zoekt!

Neem vrijblijvend contact met ons op over het kopen van een landelijke woning

Laat een bericht achter via het onderstaande formulier of neem direct contact op met onze makelaars
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.