Skip to content

Beddenspecialist heeft voor jou het beste matras

Slapen op een matras van gel. Hoe klinkt dat? Klanten die er bij Beddenspecialist Van Veldhuizen mee kennismaken, hebben meestal van tevoren zo hun bedenkingen. Totdat ze zo’n matras ter plekke uitproberen.

Sneller in slaap vallen én dieper slapen? Uit klinisch onderzoek blijkt dat het kan met een Technogel matras. Maar slaapexpert Elibert van Veldhuizen kijkt liever naar de praktijk. Hij raadde het matras onlangs aan bij een klant met overgangsklachten. Veel zweten, snel warm, slecht slapen. De klant was razend enthousiast, dankzij het effect van de aangename temperatuur van het matras. Dat komt door de thermische regeling die de gel teweegbrengt, legt Elibert uit, en die voor deze mevrouw en voor veel andere ‘warmslapers’ een uitkomst is. De gel blijft koel, terwijl het ijsblokjespatroon van de gel zorgt voor ventilatie.

Slechte slapers
Ook slechte slapers hebben baat bij het matras. Door het ontwerp in vijf zones, met extra buffer voor schouders en heupen en gerichte steun van de onderrug, lig je comfortabel zodra je in bed stapt en dat blijf je ook tot het tijd is om wakker te worden. “De gel past zich aan als water, maar biedt de steun van een stevige materie. Het past zich direct aan op je lichaamscontouren. Drukpunten verminderen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De gel vervormt eigenlijk in alle richtingen, waardoor je geen pijn en geen druk voelt.”

Donszacht
Als je bij Beddenspecialist Van Veldhuizen bent, is het de moeite waard om even rond te kijken op de afdeling dekbedden. Slapen veel mensen in de zomer onder een enkel dekbed, in het najaar en de winter is er meer nodig om lekker warm te blijven. Bij Beddenspecialist Van Veldhuizen is er veel dons wat de klok slaat. De voordelen van dons? Het voelt lekker licht op je lichaam, het neemt transpiratie en verdampingswarmte moeiteloos op, het heeft een hoge isolatiewaarde en geeft een behaaglijke warmte, wat met name gedurende koude nachten ideaal is.

Dat ‘wol’ ik wel!
Heb je liever wat meer gewicht op je lichaam, dan is een wollen dekbed een betere keuze. Paradepaardje bij Van Veldhuizen is het Bovenste Beste dekbed van dekbeddenmerk Texeler. “Dit dekbed is twee keer gekaarde lamswol en heeft een tijk van 90% Tencel en 10% wol. Dat maakt dit dekbed zo uniek; hierdoor is dit dekbed warm in de winter en lekker koel in de zomer. En het product is ook nog eens puur natuur én duurzaam.”

Uitproberen, testen, zelf ervaren? Kom langs in de winkel van Beddenspecialist Van Veldhuizen!

Beddenspecialist van Veldhuizen
Garderbroekerweg 146
Kootwijkerbroek
0342 – 441 224
www.beddenspecialist.nl/van-veldhuizen