Skip to content

Buiten-Goed: alles voor in en rond je huis

Heerlijk hoor, die zon. Maar soms wil je liever even schaduw creëren. In je tuin. Of in je huis. En precies daarvoor komen klanten naar Buiten-Goed. Omdat je daar hele mooie merken vindt. En een vriendelijk team dat je in de showroom precies laat zien hoe alles werkt.

De absolute top: Warema

Buiten-Goed is al vele jaren specialist op het gebied van zonwering en de steeds warmere zomers in ons land trekken meer klanten dan ooit naar de showroom op bedrijventerrein De Harselaar. “Welk type zonwering het beste bij jouw woning past, is afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken”, vertelt Richard den Boer, verkoopspecialist bij Buiten-Goed. “Het meest efficiënt is buitenzonwering, omdat die voorkomt dat de warmte van de zon überhaupt binnen komt. Wij leveren zonwering van Europees marktleider Warema. Een oerdegelijk merk met werkelijk alle mogelijke soorten zonwering in het assortiment.”

Screens, rolluiken en buitenjaloezieën

Een bekende oplossing zijn screens en rolluiken. “Simpel maar doeltreffend. Je creëert direct schaduw en een geïntegreerde hor is optioneel. De Warema-rolluiken verminderen bovendien de kans op inbraak. Wil je ongehinderd uitzicht behouden, kies dan voor buitenjaloezieën.”

Schaduwrijk in de tuin?

Natuurlijk heeft Buiten-Goed ook veel fijne zonwerende oplossingen voor wie lekker schaduwrijk in de tuin wil zitten. Richard: “Denk aan knikarmschermen, uitvalschermen of pergolazonwering.” De zonwering van Warema is perfect te combineren met de serres en tuinkamers die Buiten-Goed verkoopt. “Bovendien krijg je bij ons een gedegen en eerlijk advies én verzorgen wij de vakkundige montage bij je thuis.”

Buiten-Goed: alles voor in en rond de tuin

Natuurlijk is de zomer een periode om volop van te genieten. Ook dat maakt Buiten-Goed mogelijk. De Barneveldse onderneming staat landelijk bekend als specialist op het gebied van onder meer terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers, vouw- en schuifwanden, kassen en zonwering. “Naast Warema werken we daarvoor samen met Solarlux en andere grote merken als Pext, Janssens en A.C.D.”, vertelt Richard.

Ook een tuinoverkapping vergroot de mogelijkheden en het comfort van het buitenleven enorm. “Een overkapping kan tegen de woning worden gemonteerd, maar ook vrijstaand worden geleverd. Van douglashout, maar ook van materialen als aluminium en smeedijzer. Zo is er altijd een product dat past bij de stijl van jouw woning.”

 

Buiten-Goed
Marchandweg 4
Barneveld
0342 – 491 202
www.buiten-goed.com