Skip to content

Creëer jouw kast met Elkekastopmaat.nl

Elkekastopmaat.nl realiseert de meest uiteenlopende kasten in woningen door heel Nederland. Ontworpen door henzelf óf door jou als klant.

Een draaideurkast met een open vak waar accessoires een plekje vinden. Een wit haardmeubel met donkere contrasten. Of een roomdivider in eiken. Zoek je inspiratie voor kasten in de woonkamer? Op de website van Elkekastopmaat.nl vind je talloze voorbeelden van gerealiseerde kasten en wandmeubels.

Eigen design(ers)

Boekenkasten, inbouwkasten, wandkasten, dressoirs en tv-meubels. Samen met een adviseur van Elkekastopmaat.nl wordt een passend ontwerp gecreëerd. “Denk aan een tv-meubel of boekenkast die je kunt aanpassen op jouw boekenverzameling of beeld- en geluidapparatuur. Of een loze hoek die je invult met een maatwerkkast of zwevende planken.Ook gaaf: een plek voor je wijnverzameling in een wandkast.”

Alles is maatwerk

Omdat Elkekastopmaat.nl alles geheel in eigen beheer produceert zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel qua maatvoeringen als materialen.

Met standaarden krijg je niet te maken, alles is maatwerk. Ook voor de slaapkamer, de zolder, de bijkeuken en de entree realiseerde Elkekastopmaat.nl talloze kasten. Van een plafondhoge praktische bijkeukenkast met veel opbergruimte tot een draaideurkast met spotjes in de slaapkamer.

www.elkekastopmaat.nl