Skip to content

BV: Martin Aecker, Lepsiuseweg 29, 22587 Hamburg; Farbe: DB 703, Bildrechte laut Rg. Fotograf "inkl. aller Nutzungsrechte und unbegrenzte Nutzungsdauer". Fotograf hat Rahmenvertrag unterzeichnet, hier ist SL jedoch Zweitnutzer, deshalb keine exklusiven Rechte.

Een glazen serre biedt warmte

Prachtige geïsoleerde serres bij Buiten-Goed

Meer licht, meer lucht, meer ruimte; er zijn allerlei redenen om een woning uit te breiden met een prachtige serre. Maar wat dacht je van meer warmte?

Want dat is geen overbodige luxe met de koude maanden in het verschiet in combinatie met stijgende energieprijzen. “Het grote voordeel van een (geïsoleerde) glazen serre is dat in de winter de ruimte zeer snel opwarmt door de zon. En door de goede isolatie blijft de warmte vervolgens lekker lang in huis hangen”, legt verkoopadviseur Richard den Boer uit.

Maar wat als het zomer is? Dan houd je de zon juist liever buiten. “Geen nood. Daarvoor is onze op maat gemaakte buitenzonwering ideaal. Deze is volledig zelfregulerend. Je zet de binnenthermostaat op de gewenste temperatuur en wordt die bereikt, dan zorgt het systeem ervoor dat de zonwering automatisch naar beneden gaat. Hiermee voorkom je dat het huis verder opwarmt en je hebt er verder geen omkijken naar.”

De Solarlux-serres van Buiten-Goed kunnen zowel met HR++ als met triple isolatieglas in alle maten geleverd worden. De slimme Warema-zonwering kan bovendien op bestaande serres worden gemonteerd.

www.buiten-goed.com