Skip to content

Elkekastopmaat: voor je complete interieur

Kleding- of boekenkasten, wand- en tv-meubelen, of een fijne inloopkast. Heb je ergens in huis nog vrije ruimte over? Meer heeft het team van Elkekastopmaat.nl niet nodig om een slimme oplossing te realiseren waar je héél veel in kwijt kunt!

Wist je dat je bij Elkekastopmaat je totale huis kunt laten inrichten? Inclusief badkamer en keuken en zelfs stoffering. Perfect als je een nieuwbouwwoning in te richten hebt. Het voordeel daarvan is dat je alle meubels perfect op elkaar kunt laten aansluiten qua stijl, kleuren en materialen. Ze zijn goedkoper dan de gemiddelde interieurbouwer. En je hebt één vertrouwd aanspreekpunt voor het complete plaatje.

Showroom
Wil je een kast of meubel op maat laten bouwen? Dan begint het proces met een bezoek aan de showroom, vertelt verkoopadviseur Evelien van Wolfswinkel. “Voor het maken van een ontwerp is het voldoende om de globale afmetingen mee te nemen, met eventueel wat foto’s van de situatie. In de showroom kunnen klanten alle mogelijkheden, technieken en materialen in het echt bekijken en bekloppen: probeer zelf eens hoe een schuifdeur schuift, een draaideur draait en een lade loopt.”

Ontwerp
“Zijn we het inderdaad eens over wat voor soort kast iemand precies wenst, dan maken wij een schetsontwerp. Bij de keuzes die gemaakt worden geven wij advies en denken we graag mee met onze klanten. Het is vooral belangrijk om de gebruiksdoelen goed voor ogen te hebben voor een slimme indeling. Wij denken ook graag mee over de kleur- en materiaalkeuze, zodat de kast past bij de uitstraling van de ruimte. Na akkoord op het ontwerp, begint het officiële maakproces.”

Inmeten en op maat fabriceren
Elke kast op maat van Elkekastopmaat.nl wordt nauwkeurig bij de klant ingemeten door de eigen kastenbouwers. “Wij komen dus bij onze klanten thuis voor de exacte afmetingen. Vervolgens mailen we een werktekening overeenkomstig wat we afgesproken hebben. Na akkoord gaat onze werkplaats aan de slag om aan de hand van de werktekeningen alle onderdelen van de kast met grote precisie te fabriceren.

Inbouwen
De laatste stap is het inbouwen. “Ook dat verzorgen wij, uiteraard uitgevoerd door onze eigen mensen. Je hoeft zelf helemaal niets te boren, hameren of schroeven. De kast wordt compleet afgemonteerd en tot slot maken we alles nog even schoon en ruimen we netjes de kamer op. Je hoeft de kast alleen nog maar te vullen!”

Extra stap
Mensen vragen ons wel eens naar de garantietermijn, vertelt Evelien, “maar die hebben we eigenlijk niet. Wij willen simpelweg dat de klant tevreden is en blijft. Dus als er, ook na jaren, eens iets niet helemaal lekker meer loopt of er is een ander technisch probleem, dan komen we dat gewoon oplossen. Service van de zaak. Als onze klant tevreden is, zijn wij het ook.”

Elkekastopmaat
Bellstraat 20
Barneveld
0342 – 423 404
www.elkekastopmaat.nl