Skip to content

Grote keuze tapijt op de vloer bij Van Welie

De trends voor tapijt voor het komende seizoen? Een belletje naar Van Welie Wonen levert drie in het oog springende eigenschappen op: duurzaamheid, comfort én warme kleurtinten.Het is duidelijk dat er door fabrikanten steeds beter wordt nagedacht over het materiaal dat voor vloerbedekking wordt gebruikt, ziet Mathilde van Welie van Van Welie Wonen. Daarbij speelt hergebruik een hoofdrol.

“Denk aan gerecyclede visnetten die verwerkt worden in vloerbedekking. Of gerecyclede petflessen. Gebruikte materialen krijgen zo een nieuw leven in plaats van dat er van nieuwe stoffen gebruikgemaakt moet worden.” Ook natuurlijke materialen als wol en linnen doen het goed, ziet Mathilde.

Lekker zacht aan de voeten

Consumenten zijn zich meer dan ooit bewust van het maken van duurzamere interieurkeuzes. Maar voor iedereen blijft het óók belangrijk dat tapijt comfort brengt in een woonkamer, gang, trap, slaapkamer of andere ruimte. Tapijt geeft je dat echte ‘thuisgevoel’, vindt Mathilde. “Het is zo lekker zacht aan de voeten en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. En je geeft er karakter mee aan een ruimte door de ruime keuze uit heel veel kleuren, dessins en texturen.”

In de showroom van Van Welie Wonen vind je naast tapijt ook een grote collectie zonwering, vloeren, karpetten, raamdecoratie en gordijnen.

 

www.vanweliewonen.nl