Skip to content

Het goede gevoel bij Van Manen Keukens

Groot en luxe? Of compact en slim ingericht? Hoe jouw keuken er ook uitziet: hij moet passen bij jouw wensen. Want een keuken koop je voor de lange termijn. Dat vraagt om een goed advies en verstand van zaken. Bij Van Manen Keukens vinden klanten al ruim dertig jaar precies wat ze zoeken. En dat voelt goed!

Verkoopadviseur en verkoopleider Josbert Goudriaan werkt al ruim twintig jaar bij Van Manen Keukens en is daarmee één van de vaste gezichten van de Barneveldse keukenspeciaalzaak. “Een keuken uitzoeken is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Terwijl je er wel lang plezier van wilt hebben. Dan is het prettig als er iemand met je meedenkt over de beste keuze voor jouw persoonlijke situatie. Dat begint met het maken van een afspraak. In onze winkel willen we iedereen kunnen helpen bij het vinden van een droomkeuken. Daarom vind je in onze showroom meer dan twintig keukenopstellingen in allerlei stijlen, groottes en prijsklasses.”

Toewerken naar je droomkeuken

Een showroom is de perfecte plek om je te laten inspireren, maar het is ook een soort Pinterest, vindt Josbert. “Wij hebben hier natuurlijk alle ruimte, maar jouw thuissituatie is vaak anders. Elke keuken is maatwerk. Daarom is een persoonlijk advies nog altijd heel belangrijk. Wij nemen ruim de tijd om alles met je door te nemen. Hoe wil je de keuken gebruiken? Wordt het een plek waar uitgebreid gekookt en getafeld gaat worden? Of moet het vooral praktisch zijn? Welke stijl zoek je precies? En welke opstelling is het meest praktisch? Zeker als het gaat om de vervanging van een bestaande keuken, kunnen de mogelijkheden qua opstelling je soms verrassen. Om dit te illustreren maken we ter plekke een digitale 3D-tekening waarop we het uiteindelijke resultaat levensecht in beeld kunnen brengen. Vaak nemen we daar de rest van de woonkamer in mee, zodat je ook ziet hoe de keuken er vanaf de bank uitziet. Vooral bij nieuwbouwwoningen helpt dit enorm je een beeld te vormen van hoe de keuken eruit komt te zien.”

Als familiebedrijf weten ze bij Van Manen Keukens als geen ander dat het niet draait om één persoon, maar om het geheel. Josbert: “Het draait allemaal om het goede gevoel. De collega die de keuken inmeet, degene die hem bestelt of plaatst, de collega’s van de aftersales; samen streven we naar perfectie en maken we jouw keuken tot een succes. Van klanten krijgen we dat ook regelmatig terug; dat het fijn is dat wij alles voor ze regelen en dat elke schakel in het geheel dezelfde service biedt. Daar zijn we natuurlijk trots op.”

Van Manen Keukens
Dr. W. Dreeslaan 2
Barneveld
0342 – 405 363
www.vanmanenkeukens.nl