Skip to content

Kas of tuinkamer: een beauty ís het...

Het is een vrijstaande kas, maar vanwege zijn knappe uiterlijk wordt het type Modern door Buiten-Goed ook vaak geleverd als tuinkamer. Een echte alleskunner.

De tuinkas van het type Modern is één van de publieksfavorieten bij Buiten-Goed. Het is een vrijstaand model dat is voorzien van een lessenaardak in plaats van een puntdak, waardoor de kas een hele andere uitstraling krijgt dan je misschien gewend bent.

Deze kas wordt altijd geleverd met 4 mm gehard veiligheidsglas, vertelt verkoopadviseur Richard den Boer, en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of wit. “De deuren kunnen zowel op de korte zijde als de lange zijde gemonteerd worden, of zelfs in een combinatie, wat de kas heel veelzijdig maakt. Qua breedte- en dieptematen zijn er veel mogelijkheden, je kunt er dus veel kanten mee uit.”

 

Kantoorkas

“Je hebt voor relatief weinig geld een prachtige tuinkamer met zeer smalle profielen en dus veel licht. De ‘Modern’ is een prachtige vrijstaande constructie en kan zowel als kas maar ook als kantoorruimte worden gebruikt.”

Deze tuin(kas)kamer kan in twee verschillende dieptematen worden geleverd: 236 (drie ruiten) en 310 cm (4 ruiten). De lengtemaat kan geleverd worden vanaf 310 cm en telkens verlengd worden per 74 cm tot maximaal 606 cm.​

www.buiten-goed.nl