Skip to content

Op zoek naar een geschikt matras

Heeft uw huidige matras zijn beste tijd gehad? Beddenspecialist Van Veldhuizen helpt u een goed bed uit te zoeken zodat u elke ochtend weer fit wakker wordt.

Belangrijke tip: probeer een bed niet uit wanneer u de hele dag op pad bent geweest en een vermoeid lijf hebt. Dan ligt elk bed namelijk lekker. Ga fris en goed voorbereid op pad. Bekijk eerst thuis waar u nu op slaapt. Neem deze gegevens mee naar Van Veldhuizen, dan wordt gekeken wat voor uw persoonlijke situatie de beste slaapoplossing is.

Een goede slaaphouding lukt alleen wanneer u een goed passend matras in combinatie met de juiste bedbodem hebt. Het bed moet naadloos aansluiten op uw lichaam zodat het goed wordt ondersteund. Bij een te hard matras steunt het lichaam te veel op de schouders en heupen. Bij een te zacht matras zakt u juist te ver weg. Beide situaties zorgen ervoor dat het lijf in een verkeerde houding wordt gedwongen, daardoor te veel draait tijdens de slaap en ’s morgens minder fit opstaat. Dankzij slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek krijgt u bij Van Veldhuizen persoonlijk advies over de beste slaapoplossing op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een gezonde nachtrust en stapt u ’s ochtends actiever en meer ontspannen uit uw bed!