Skip to content

Rara… het lijkt op keramiek maar is beton!

Prijswinnende lijn van decoratieve tuintegels bij Van den Hoorn

Altijd leuk, innovatieve producten die u langzaamaan steeds meer zal gaan zien. Zoals de decoratieve tuintegels met de naam GeoProArte, met levensechte designs én een oersterk karakter, sinds kort verkrijgbaar bij Van den Hoorn.

De lijn heeft niet voor niets de naam ‘De Nieuwe Rembrandt’ gekregen: een gloednieuwe, oersterke tegelserie die een echte trendsetter belooft te worden. De tegels zijn voorzien van meerdere lagen die de kleuren en designs beschermen tegen weerinvloeden en gebruik. En dat levert meteen een aantal voordelen op ten opzichte van beton, vertelt Erik van den Hoorn. “U heeft daardoor geen last van kalkuitbloei, de tegel is slijtvast en optimaal beschermd tegen uv-licht en dus verkleuring. En om te voorkomen dat de tegels gaan glimmen heeft de beschermingslaag een mat satijnen afwerking.” 

Prijs gewonnen!

Met GeoProArte is dit jaar de German Design Award gewonnen en dat is dik verdiend, vindt Rianne Brouwer. “GeoProArte Stones terrastegels zijn de enige betonnen tegels met de voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er luxe uit, u heeft er weinig onderhoud aan en ze hebben een lange levensduur.” En dan hebben we het nog niet over het uiterlijk gehad. Deze ‘bloementegels’ zijn optisch veelzijdige tegels waarmee u eenvoudig een elegante uitstraling creëert.

 

Keramische tegel, betonnen onderkant

Nog een sterk en vertrouwd merk in de showtuin-collectie van Van den Hoorn is GeoCeramica; een keramische tegel met een sterke betonnen onderkant. Deze tegel heeft alle testen met succes doorstaan, vertelt Erik. “Die betonnen drager onder de tegel is echt een uitvinding. Eerder moest er altijd een vijf centimeter dikke ondergrond onder keramiek, maar deze tegels kunnen dankzij de waterdoorvoerende drager direct op zand worden gelegd. Hierdoor kan deze keramische sierbestrating in vergelijking tot normale keramische tegels ook makkelijk, snel en tegen relatief lage kosten worden gelegd.

 

Ossendrecht MBI Tuin

Allemaal voordelen…

Bovendien zijn de tegels vlek- en zuurbestendig, zijn ze eenvoudig schoon te maken, komt er minder snel groene aanslag op en blijven ze ook bij regen stroef.” De exclusieve prints zijn oogstrelend, van subtiel tot een uitbundige marmerlook. “Of u nu kiest voor een natuursteenlook, hardsteenlook of een industrieel design als betonlook, u kunt er jarenlang van genieten met minimaal onderhoud. De toplaag is gegarandeerd kleurvast en slijtvast.”

 

Zo groen als gras

Tegels? Mooi natuurlijk, maar nóg mooier in combinatie met groen. Misschien heeft u nog ruimte in uw tuin voor een mooie grasmat! Van gras dat gezond en sterk is gegroeid binnen de gemeente Barneveld, op een steenworp afstand van uw tuin. Van den Hoorn kweekt al sinds 1975 graszoden en door die jarenlange ervaring wordt u van het beste advies voorzien. Als graszodenkwekerij kunnen wij snel kwalitatief goede graszoden leveren. Check de website voor meer info!

 

 

Van den Hoorn, Barneveld

Waar: Oostlaan 3

Website: vandenhoornbarneveld.nl

Telefoon: 0342 – 412 254