Skip to content

Soberheid, stoerheid, verfijning

Van Manen Keukens realiseert keuken in villa Barneveld

Voor de familie Westlandplaatste Van Manen Keukens deze stoere en leefbare keuken annex werk- en leefruimte.

Hij hield vooral van zwart. Zij juist van wit. De keuken moest matchen met de rest van het interieur en leefbaar, werkbaar Γ©n hufterproof zijn. Bovendien moest het ook soberheid en stoerheid met wat verfijning uitstralen.

Gekozen werd voor een parallelle opstelling: een groot werkeiland, een wand met hoge kasten en een zwarte pantry, uitgevoerd in een houtstructuur. De fronten werden op advies van adviseur Josbert Goudriaan hoogglans wit, zodat met de hoge kastenwand een sobere en sjieke uitstraling zou ontstaan. β€œDe werkbladen van composiet zijn bewust rustig in een gespikkelde grijstint gehouden. Zeer gebruiksvriendelijk en sterk! Door te kiezen voor een directe kookafzuiging in de kookplaat van Bora hoefde er geen schouw gerealiseerd te worden zodat de ruimtelijkheid geweldig tot zijn recht komt.”

Familie Westland werd positief verrast door dit ontwerp. ”We kregen helemaal het goede gevoel: hoe er een eenheid werd gemaakt van onze verschillende wensen, over de juiste en correcte aanpak na onze opdracht en na de plaatsing in onze woning. Inmiddels voldoet deze keuken al ruim een jaar geheel aan onze verwachting; Ook als er iets is, zijn de vakmensen van Van Manen Keukens gewoon thuis!”

 

www.vanmanenkeukens.nl