Skip to content

Topsfeer bij Van Manen Badkamers

Smaak is natuurlijk persoonlijk, maar sfeer is er altijd in de showroom van Van Manen Badkamers. Het geheim? Dat zit ‘m in de mensen die er werken!

Van de tegelzetter en de verkoopadviseur tot de werkvoorbereider en de installateur: ze gaan voor het beste resultaat én vinden het belangrijk dat je vrolijk wordt van elke stap op weg naar jouw nieuwe badkamer of toilet.

Op badkamerzoektocht

Ga jij binnenkort een nieuwe badkamer uitzoeken? Vergeet dan niet om te gaan kijken bij Van Manen Badkamers. In de ruime showroom in het WoonThemaCentrum Van Manen vind je badkamers in alle stijlen, honderden tegels en heb je een enorme keuze in kranen, baden, meubels en meer. Volop inspiratie dus.

Goed om te weten is dat Van Manen Badkamers alleen werkt met tegels en sanitair van A-merken. Bijvoorbeeld de wand- en vloertegels van Venis, die een badkamer echt een luxe uitstraling geven en nét even anders maken. Of de hippe, kleine tegels uit de Craft-serie van VT-wonen waar we zelf helemaal fan van zijn. Of het merk LoooX Bathrooms met hun prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels en handige accessoires. Te veel om op te noemen eigenlijk.

Tips van de expert

Bij Van Manen Badkamers wordt er alle tijd voor je genomen. Bijvoorbeeld door Bastiaan Slaa, die als verkoopadviseur niets liever doet dan klanten helpen om een mooie badkamer samen te stellen. Zijn belangrijkste tip? “Probeer los te laten hoe je badkamer er nu uitziet. We kunnen het bad of de douche vaak ook goed op een andere plek in de ruimte plaatsen. Er zijn zoveel mogelijkheden, waardoor je badkamer ineens een hele andere uitstraling krijgt of bijvoorbeeld veel groter oogt. Als we gaan indelen en tekenen, ontdek je vaak heel snel wat je wel en niet aanspreekt. Ik probeer in het ontwerp altijd net even een stapje verder te gaan.”

Is je badkamerontwerp naar wens? Bastiaan: “Dan bestellen we alle materialen en maken we een planning. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Je krijgt een eigen projectleider als vast aanspreekpunt voor al jouw vragen. De plaatsing doen we allemaal met eigen monteurs. Kwaliteit verzekerd dus. En we gaan pas naar huis als je badkamer helemaal perfect is. Ook daarna zijn we er voor je. We bieden je 5 jaar garantie en hebben een eigen serviceteam, dat je snel en goed helpt.”

Van Manen Badkamers
Dr. Willem Dreeslaan 2
Barneveld
0342-425 740
www.vanmanenbadkamers.nl