Skip to content

Van de Kolk Bouw: bouwers van huis uit

Kwaliteit zit bij Van de Kolk Bouw in de genen. Tussen de oren van de werknemers. Of het nu een kleine ingreep is, een grote verbouwing, een restauratie of de bouw van een complexe villa. Alles moet kloppen. Van de Kolk werkt aan uw project alsof het hun eigen huis is. Betrokken. Duidelijk. Transparant.

Van de Kolk is een familiebedrijf. Wat begon in een boerenschuur in 1933 is uitgegroeid tot een modern, financieel gezond en sterk bouwbedrijf met circa 90 medewerkers. Ondanks deze omvang heeft Van de Kolk de sfeer van het familiebedrijf en de korte lijnen weten te behouden. Met een hecht en enthousiast team werken ze met de grootst mogelijke zorg en aandacht aan kleine en grote projecten voor opdrachtgevers in de zowel de particuliere als de zakelijke sector.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem niet alleen in het eindresultaat. Ook in de weg ernaartoe. Bij Van de Kolk zijn ze altijd bezig om de opdrachtgever de beste oplossing te bieden. Te ontzorgen in elk facet van het project. Want ontzorging heeft de hoogste prioriteit.

Degelijkheid

Ook degelijkheid staat hoog in het vaandel. Maar, dat heeft niets met vroeger te maken. Degelijkheid betekent voor Van de Kolk dat ze werken zonder poespas. No-nonsense. Ze houden de lijnen kort en zijn er problemen? Dan lossen ze die op.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is ze bij Van de Kolk niet alleen met de paplepel ingegoten, het is ook inherent aan de bedrijfscultuur. Deze betrouwbaarheid zie je terug in de kwaliteit, maar zeker ook in de tarieven en in de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bouwen met Van de Kolk geeft zekerheid in alle opzichten.

Verantwoordelijkheid

Bij Van de Kolk doen ze niet zomaar ‘hun ding’. Nee, ieder personeelslid is verantwoordelijk en spreekt die verantwoordelijkheid ook uit. Zo dagen ze elkaar uit om steeds beter te worden in hun vak.

Best presterende bouwer

Van de Kolk Bouw kan tegen een stootje. Het bedrijf behoort al jaren tot de best presterende bouwers van de regio en is financieel solide. In Garderen weten ze wat sparen is en geven ze pas geld uit als ze dat zelf verdiend hebben. Dit helpt het familiebedrijf om mee te bewegen met de snel veranderende wereld van regelgeving en de soms grillige economie.

Van de Kolk Bouw
Koningsweg 29
Garderen
0577 – 461 855
www.vandekolk.nl