Skip to content

Van Ginkel Keukens: de meeste keukens op één plek

Het grootste aanbod keukens voor ieder budget? Bij Van Ginkel Keukens zit je goed. In de grote showroom aan de Marconistraat vind je riante woonkeukens en een groot Experience Center waar je kookworkshops kunt volgen.

Een simpel keukentje, dat bestaat tegenwoordig niet meer. Of je nou in een rijtjeshuis of in een villa woont; de keuken is het hart van je woning. De plek waar je kookt, ontspant, elkaar ontmoet en tegenwoordig misschien zelfs werkt. Bij Van Ginkel Keukens weten ze dit maar al te goed.

Welke woonstijl of opstellingswensen je ook hebt, in de grote showroom van Van Ginkel Keukens kun je volop inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken en krijg je een goed beeld van de vele keuzemogelijkheden, materialen en apparatuur waarmee je jouw droomkeuken kunt samenstellen. Bovendien organiseert Van Ginkel Keukens regelmatig kookworkshops en demonstraties voor nieuwe en bestaande klanten, om hen kennis te laten maken met Miele keukenapparatuur.

Miele Experience Partner
Natuurlijk, tegenwoordig kun je al je wensen op keukengebied laten omzetten in een prachtig 3D-ontwerp. Maar toch gaat er niets boven zelf kunnen kijken, voelen en vergelijken. Wie op zoek is naar een nieuwe keuken kan dan ook zijn hart ophalen bij Van Ginkel Keukens. Bepaald klein was de showroom op bedrijventerrein De Valk in Barneveld al niet, maar in 2020 is er nog een complete verdieping bij gekomen vol sfeervolle showkeukens en apparatuur.

Op de nieuwe verdieping is bovendien plek ingeruimd voor een spectaculaire demonstratiekeuken, vertelt John van Ginkel. “Het is een soort restaurant geworden met een luxe uitstraling waar we onder meer kookworkshops en demonstraties gaan organiseren om mensen te laten kennismaken met onze keukenapparatuur. Of om onze klanten te helpen om nog meer uit hun bestaande apparatuur te halen.”

Totaal interieuradvies
Ook het bestaande deel van de showroom werd aangepakt. Niet alleen werden er nieuwe moderne keukens geplaatst volgens de laatste trends en mogelijkheden op keukengebied, de ruimte werd ook anders ingedeeld. Met bredere gangpaden, slimmere looproutes en een ‘monsterkamer’, waar je alle mogelijke soorten keukenbladen, -fronten en deurgreepjes bij elkaar vindt John: “Zo is er nog meer overzicht in de showroom.” Het totaalplaatje is afgestyled door Wilma van Ginkel en haar team interieurstylisten van Eigenstijl Wonen. Deze moderne woonwinkel heeft een directe doorgang naar de keukenspeciaalzaak. Van Ginkel: “Door de samenwerking met Eigenstijl Wonen kunnen onze klanten desgewenst een totaaladvies krijgen voor hun interieur. Op één adres.”

Van Ginkel Keukens
Marconistraat 8
Barneveld
0342 – 412 501
www.vanginkelkeukens.nl